Balonare, abdomen plat

Lista articolelor despre balonare si abdomen plat pe AflaCum.ro

Articole despre balonare si abdomen plat

Citeste cele mai noi articole despre balonare si abdomen plat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre balonare si abdomen plat, pe AflaCum.ro!

Te-ai ingrasat si nu-ti place deloc? E clar ca trebuie sa faci eforturi pentru a reveni la greutatea dorita. Nu trebuie sa te infometezi sau sa aplici diete absurde, care-ti pot pune sanatatea in pericol. Ai nevoie de un echilibru alimentar si de o viata activa.

Iata 9 obiceiuri care te vor ajuta sa te trezesti fara senzatie de balonare, mai flexibila si mai motivata sa-ti atingi obiectivele.

1 Elimina iaurtul. Iaurtul reprezinta o parte importanta a unei diete sanatoase. Din nefericire, o multime de iaurturi contin niveluri ridicate de zaharuri adaugate. In plus, acestea contin lactoza, care e dificil de digerat. Combinatia dintre cele doua zaharuri poate provoca inflamatii si umflaturi.

Balonarea(meteorismul) este o stare neplacuta pe care foarte multi oameni o traiesc. Cauza principala este alimentatia nesanatoasa, dublata de un stil nepotrivit de a manca. Daca mananci grabit si inghiti alimentele nemestecate cum trebuie nu vei scapa de balonare.

Cum sa eviti balonarea:

- mananca putin si des;

Liliacul este foarte iubit pentru florile sale minunate si parfumate. Putini stiu, insa, ca aceste superbe flori sunt eficiente si in tratarea diverselor afectiuni.

Diabet. In fitoterapie se recomanda infuzia din muguri de liliac. Pune o lingura de muguri de liliac intr-un litru de apa clocotita. Ia o lingura de trei ori pe zi.

Glaucom. Prepara o infuzie din liliac alb: o lingura cu flori la o cana cu apa (250 ml). Aplica pe ochi comprese cate 15 minute.

Pentru a avea un abdomen plat, deci sexi, nu e neaparat necesar sa iti faci abonament la sala de fitness sau sa tii diete extreme. Ai nevoie, in schimb, de un scaun si 10 minute de exercitii pe zi.

Iata 5 tipuri de exercitii simple care te vor ajuta sa scapi rapid de burta.

1. Rasuciri.

Gastrita reprezinta o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei gastrice, care duce la aparitia de leziuni ce pot avea o evolutie variabila, de la autocicatrizare pana la complicatii grave cum ar fi hemoragia sau perforatia.

Simptomele gastritei sunt urmatoarele:
o Dureri de stomac.
o Stari de greata si voma.
o Disconfort abdominal.
o Senzatie de satietate dupa ingerarea unui cantitati mici de hrana.
o Stari de balonare.

Daca acuzati aceste simptome este indicat sa mergeti la un control medical, pentru a primi un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de simptome, cum ar fi: balonarea, refluxul esofagian, constipatia, diarea, flatulenta si dureri abdominale acute.

Aceasta bacterie este cauza principala a gastritei, dar poate produce in timp ulcer, migrene, anxietate, depresie si boli cardiovasculare.

Persoanele afectate de Helicobacter Pylori pot fi tratate cu ajutorul antibioticelor, prescrise de un medic specialist. Nu este indicat sa va tratati de unii singuri, daca suferiti de aceasta afectiune.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Abdomenul umflat este doar una dintre simptomele balonarii, o stare ce poate crea un disconfort sporit. Iata...
Exercitiile de baza pentru abdomennu sunt greu de facut, insa trebuie sa aveti grija daca aveti probleme...
Abdomenul umflat este doar unul dintre simptomele balonarii, o stare ce poate crea un disconfort sporit. Iata...
Visezi la un abdomen plat, dar ai un stil de viata dezordonat? Afla ce reguli trebuie sa...
Regulile unui abdomen plat trebuie urmate cu strictete daca vrei sa obtii ceea ce ti-ai propus. Iata...
Cu totii ne dorim sa avem acel abdomen plat si sexy, in special cand vara se apropie,...