Branza vaci, reteta

Lista articolelor despre branza vaci si reteta pe AflaCum.ro

Articole despre branza vaci si reteta

Citeste cele mai noi articole despre branza vaci si reteta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre branza vaci si reteta, pe AflaCum.ro!

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Acest desert festiv si aromat se pregateste cu aluat de cozonac si umplutura de branza dulce la care se adauga cateva arome care imbogatesc gustul preparatului finit.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca aromata cu branza de vaci:

Iti plac gogosile facute in casa? Daca da, astazi ti-am pregatit o reteta simpla si rapida. In jumatate de ora, vei obtine niste gogosi delicioase, fine si aromate. Cheia acestei retete o reprezinta branza de vaci.

Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente:

- 250 grame de branza de vaci;

Checul nu lipseste de pe mesele romanilor, in zilele de sarbatoare. Iti propunem, azi, o reteta simpla care iti va oferi un gust de neuitat si admiratia oricarui om ce-ti va trece pragul: chec cu ciocolata si branza dulce de vaci.

Chec cu ciocolata si branza dulce de vaci: Ingrediente:

– 3 oua pastrate la temperatura camerei;

Vrei ceva dulce de casa, sanatos si rapid de preparat? Daca da, iti oferim reteta ideala: gogosi din branza dulce de vaci. Iti va lua cam un sfert de ora sa le prepari!

Gogosi din branza dulce de vaci. Ingrediente pentru doua portii:

- 200 grame de branza dulce de vaci;

Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata de cel cumparat din comert. Vei observa, de asemenea, cat de usor este sa faci acest aluat.

Ingrediente:
- 2/3 cana de apa calda (165 ml) de apa calda in jur de 38 grade C
- 1 lingurita (5 ml) de zahar
- 1 lingurita (5 gr) de drojdie
- ½ lingura de sare
- 1 lingura (15 ml) de ulei de masline 2 cani + 1 ling.(250 gr.) de faina

Pasii de urmat
1. Pune apa calda intr-un bol. Adauga drojdia si zaharul. Amesteca usor si lasa la odihna timp de 5 pana la 10 minute, pana cand drojdia se activeaza prin formarea unei spume . Apoi adauga sarea si uleiul.

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cotletul de porc este o optiune delicioasa, rapida pentru mesele din cursul saptamanii sau pentru ocazii speciale...
Smoothie-urile sunt ideale pentru micul dejun sau ca gustare in timpul zilei, fiind sanatoase si hranitoare. Iata...
Laptele cu turmeric este o bautura ayurvedica traditionala, benefica pentru sanatatea si energizarea intregului organism. Laptele cu...
Untul de arahide este un aliment bogat in proteine, ce va confera energie pentru intreaga zi, in...
Inghetata pe bat cu pepene verde, limeta si tequila este un rasfat racoritor, pentru adulti, in zilele...
Friganelele sau french toast sunt ideale pentru micul dejun, pranz sau cina, fiind preferate atat de copii,...