Caise coapte, caise coapte

Lista articolelor despre caise coapte si caise coapte pe AflaCum.ro

Articole despre caise coapte si caise coapte

Citeste cele mai noi articole despre caise coapte si caise coapte publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre caise coapte si caise coapte, pe AflaCum.ro!

Pentru dulceata de caise coapte se foloseste si apa de var care poate fi obtinuta astfel:

- se stinge intr-un vas curat 1/4 kg de var cu 2-3 l de apa.
- dupa ce varul a fiert, se lasa sa se racoreasca.
- varul gros se depune la fund, iar in apa limpede de deasupra se tin fructele pentru dulceata.

Ingrediente dulceata de caise coapte:

- O farfurie adanca plina cu varf, de caise,
- un kg zahar,
- 3 pahare apa,
- zeama de la o lamaie,
- 1 litru apa de var, limpede.

Compotul se poate prepara atat din caise crude, cat si din caise coapte.

Daca deja ai savurat compot obtinut din caise proaspete, acum poti incerca si cea de-a doua varianta.

Ingrediente:

- 750 g caise,
- 175 g zahar,
- 1 ½ pahar cu apa

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.