Castane, compot

Lista articolelor despre castane si compot pe AflaCum.ro

Articole despre castane si compot

Citeste cele mai noi articole despre castane si compot publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre castane si compot, pe AflaCum.ro!

Castanele comestibile sunt un remediu eficient contra tusei si astmului.

De fructele castanului ne mai putem bucura daca preparam un compot din castane dulci.

Ingrediente:

- 500 g castane,
- zahar dupa gust,
- vanilie.

Tinctura este un medicament obtinut prin dizolvarea in alcool sau in eter a elementelor active dintr-o planta sau dintr-un produs chimic. Astazi, ne vom opri asupra tincturii de castane, pe care poti prepara cu usurinta acasa.

Castanele contin substante organice cu rol de intarire a vaselor de sange, de prevenire a inflamatiilor si a edemului. Multe medicamente vandute in farmacii au la baza castane. Asadar, sa vedem cum se prepara tinctura de castane si la ce ne ajuta.

Tinctura de castane cu apa:

Iti plac fructele, in special caisele? Daca da, afla ca le poti consuma in stare naturala sau intr-un compot minunat pe care il vei gusta, oricand, cu placere. Mai ales in sezonul rece, cand se instaleaza o penurie de fructe autohtone, iar cele pe care le gasesti in magazine nu sunt chiar cele mai gustoase.

Astazi, iti prezentam o reteta de compot care are la baza caisele. Nu temem sa spunem ca este cel mai gustos compot de caise!

Compot de caise. Ingrediente:

Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios ce poate fi servit la ora cinei, de obicei. Ia un pix si o foaie si noteaza reteta. N-o sa iti para rau!

Ingrediente:

- 1 kg castane,

Vrei o alternativa sanatoasa la multitudinea de detergenti de pe piata? Acum, o ai! Vorbim despre un detergent pe baza de castane, fructe ce contin saponine – substante naturale care in contact cu apa formeaza o spuma abundenta.

Ai nevoie de:

- castane comestibile;

Paianjenii isi fac loc in orice casa, fie ca ne place sau nu. Pentru unii, aceste arahnide fascinante sunt dizgratioase, pentru altii, utile, deoarece pot prinde in panza lor orice musca zgomotoasa. Anumiti paianjeni sunt si periculosi, intepatura lor putand sa provoace diverse alergii.

Daca vrei ca paianjenii sa nu mai construiasca vreodata bine structuratele panze in interiorul casei tale, ai nevoie de cateva metode naturale care previn instalarea lor.

1. Diatomita este un mineral util pentru probleme de digestie, diaree, detoxifiere si combaterea insectelor prin efect non-chimic(fara riscuri pentru sanatate). Gasesti aceasta substanta in magazinele in care se vinde si pamant de flori . Aplica un strat subtire de diatomita pe pragul de la intrarea in casa, pe la colturile incaperilor: paianjenii nu se vor mai apropia de locuinta ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca. Ingrediente:40 castane....
Rata umpluta si servita cu garnitura de castane este o specialitate care poate fi preparata in week-end...
Compotul de gutui poate fi aromatizat cu scortisoara, vanilie sau cuisoare, in caz ca va plac bauturile...
Compotul de mere se poate prepara din orice soi de mere. Noi va propunem un compot dulce-acrisor...
Perele sunt fructe de vara si toamna zemoase si aromate. Exista o multime de soiuri romanesti de...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune. Aceasta reteta este specifica zonei Moldovei, dar...