Castraveti murati, saramura

Lista articolelor despre castraveti murati si saramura pe AflaCum.ro

Articole despre castraveti murati si saramura

Citeste cele mai noi articole despre castraveti murati si saramura publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre castraveti murati si saramura, pe AflaCum.ro!

Chiar daca iarna este sezonul muraturilor, castravetii in saramura se pot consuma in orice sezon, inclusiv vara.

Cine are pofta in toiul sezonului estival de o salata de boeuf, o salata ruseasca sau de o friptura servita cu pireu de cartofi poate pregati reteta urmatoare de castraveti in saramura pentru a definitiva gustul preparatelor culinare.

Ingrediente:

Varza se pune la murat, in mod traditional, incepand cu Sfantul Dumitru(26 octombrie). Pentru a obtine o varza murata gustoasa si rezistenta, e nevoie sa respecti cu strictete reteta clasica.

Ce trebuie sa faci:

- alege varza. Trebuie sa fie bine coapta, indesata, alba si cu foi subtirele (le vei folosi la sarmale).

Muraturile sunt asociate sezonului de iarna. Asta, in special, pentru ca se pun la conservat toamna, fiind numai bune pentru consum in perioada sarbatorilor. Poti pune, insa, muraturi oricand doresti. Mai ales daca ai la dispozitie o reteta speciala cum este cea pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza.

Astazi, te invatam cum sa pregatesti castraveti murati in...apa minerala! Te asiguram ca oricine va gusta din acesti castraveti va fi incantat!

Ingrediente:

Preparatele din porc se afla printre preferatele romanilor, mai ales in sezonul rece. Fie ca servesti o friptura proaspata la gratar, un muschi afumat sau o ciorba de picioruse nu vei fi dezamagit niciodata. Gustul inconfundabil al carnii de porc te va cuceri iremediabil.

Astazi, iti prezentam o reteta pe care gospodinele cu experienta, cu siguranta, au incercat-o: slanina la saramura.

Ingrediente:

Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu gasca.

Noi va propunem o reteta delicioasa cu gasca si castraveti murati

Ingrediente:

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Alaturi de saramura de crap si saramura de biban, un alt peste de apa dulce, numai bun...
Folosite adeseori la rularea sarmalelor, frunzele de vita de vie pot fi conservate si intrebuintate iarna sau...
Bibanul este un peste rapitor de apa dulce, care poate fi pescuit tot timpul anului. Din acest...
Conopida cu morcovi in saramura se pune la borcan sau in butoi incepand cu luna octombrie, cand...
Nelipsiti din camara pe timpul iernii, castravetii in otet pot fi serviti in sezonul rece alaturi de...
O alternativa de conservare a clasicilor castraveti in saramura este reteta de castraveti murati in otet cu...