Ciudatenii copii, ciudatenii copii

Lista articolelor despre ciudatenii copii si ciudatenii copii pe AflaCum.ro

Articole despre ciudatenii copii si ciudatenii copii

Citeste cele mai noi articole despre ciudatenii copii si ciudatenii copii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciudatenii copii si ciudatenii copii, pe AflaCum.ro!

Copiii spun lucruri trasnite. Stim asta inclusiv din cadrul unei celebre emisiuni tv. Cand sunt, insa, foarte mici, nu doar ca spun lucruri iesite din comun, ci si fac astfel de lucruri. De exemplu, s-ar putea sa te intrebi de ce copilul tau se loveste cu capul de patut inainte de culcare. Nu te impacienta! Exista explicatii pentru acest comportament si nu numai.

8 comportamente ciudate ale copiilor si cum sa le gestionezi:

1. Isi tin respiratia. In aceasta perioada in care nu respira, copilul, cel mai probabil,tocmai a avut o criza de plans. Urmeaza imediat cam un minut in care cel mic nu mai respira. De aceea, se va schimba la fata si chiar exista riscul sa lesine. Nu te supara pe el! Nu poate controla acest comportament! Aceste episoade se pot intampla deoarece copilul este furios, speriat, in stare de soc sau cuprins de o durere fizica. Desi poate parea infricosatoare, tinerea respiratiei nu e de obicei periculoasa. Obiceiul incepe sa dispara la varsta de 4-5 ani.

Copiii fac lucruri trasnite, greu de inteles pentru cei mari! De multe ori, aceste comportamente ciudate pot fi periculoase pentru cei mici. Nu trebuie sa te panichezi, insa, ca parinte: exista explicatii pentru toate aceste miniderapaje. Si nu, nu e nimic ingrijorator la mijloc!

Comportamente ciudate la copilul tau si cum se explica acestea:

1. Isi tine respiratia. In timp ce face asta, copilul poate plange, iar apoi nu mai poate respira in jur de 1 minut! E posibil sa se schimbe la fata si chiar sa lesine! E un fenomen pe care cel mic nu il poate controla! Un astfel de episod se intampla deoarece copilul tau este furios, suparat, speriat, in soc sau cu dureri fizice. Desi poate parea infricosator, de obicei un astfel de moment nu reprezinta un pericol real. Incepand cu varsta de 4-5 ani, copilul tau nu va mai face asa ceva.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.