Cozonac, branzeturi

Lista articolelor despre cozonac si branzeturi pe AflaCum.ro

Articole despre cozonac si branzeturi

Citeste cele mai noi articole despre cozonac si branzeturi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cozonac si branzeturi, pe AflaCum.ro!

De Craciun masa festiva este umpluta cu o multime de preparate apetisante, incat este greu sa le refuzi.

Si totusi, ca sa nu suferi de indigestie dupa o masa copioasa, sunt cateva combinatii alimentare de care trebuie sa te feresti. Mananca cu prudenta din toate preparatele, fara sa abuzezi de tocaturi, carne grasa si alte bombe hipercalorica, periculoase pentru silueta si devastatoare pentru sanatate.

Stii care sunt combinatiile alimentare interzise de sarbatori? Ei bine, iata cateva ingrediente care nu trebuie amestecate la masa de Craciun, mai ales daca suferi cu stomacul, ai probleme cu fierea sau cu ficatul.

Cozonacul Cruffin reprezinta o combinatie reusita intre panetonnele din Italia si cruffinul australian. Panetonne este un cozonac mic, rotund, cu fructe confiate, iar cruffinul e un produs de patiserie facut din aluat de croissante rasucite ca niste spirale si coapte in forma de muffins.

Cum sa faci cozonac Cruffin. Ingrediente pentru maia:

- 80 mililitri de lapte cald;

Cozonacul nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Sarbatoare! Suntem de altfel convinsi ca nu vei neglija acest aspect. Te intrebam, insa: il vei cumpara sau vei avea curajul sa-l prepari in bucataria proprie? Pentru cea de-a doua varianta, avem o reteta aparte, care nu da gres: cozonacul cu ciocolata!

Cozonac cu ciocolata. Ingrediente:

- 300 grame de faina alba;

Masa de Paste fara cozonac parca nu e masa de Paste! Asadar, orice gospodina/gospodar pregateste aceasta prajitura minunata in preajma uneia dintre cele mai mari sarbatori crestine. Sunt multe retete de cozonac. Azi, ne vom opri asupra uneia traditionale: cozonac traditional cu stafide!

Cozonac traditional cu stafide. Ingrediente pentru aluat:

- 500 mililitri de lapte;

Iti place cozonacul? Nu concepi sa nu-l ai pe masa de sarbatoare? Daca da, atunci iti prezentam o reteta de nerefuzat. Este vorba despre cozonac Panettone, o minunatie ce are originea, dupa cum, probabil, v-ati dat seama din denumire, pe meleaguri italiene.

Cozonac Panettone. Ingrediente maia(de preparat de dimineata):

-100 g de faina Manitoba (continutul de proteina nu mai putin de 13 g);

Cuibul de viespi este un preparat dulce care poate fi consumat in orice moment al zilei. Multi romani il prefera la micul dejun cu o cana de lapte dulce langa.

Ingrediente:

- 400 grame de faina alba;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cozonacul este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de Craciun! Astfel, pentru a va asigura ca...
Un desert consistent, hranitor si deosebit de aromat este cozonacul pufos cu fulgi de migdale. Acest cozonac...
Cozonacul umplut cu mac este o alternativa a coznacului traditional de casa. Daca pentru aluat se folosesc...
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa festiva de...
Aceasta crema, asa cum ii spune si numele se foloseste la prepararea cozonacului, dar si la umplerea...
Daca aveti prin casa cozonac vechi si nu vreti sa il aruncati, budinca de cozonac este solutia. ...