Crap, carne

Lista articolelor despre crap si carne pe AflaCum.ro

Articole despre crap si carne

Citeste cele mai noi articole despre crap si carne publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre crap si carne, pe AflaCum.ro!

Atunci cand aveti posibilitatea sa preparati in aer liber o carne suculenta la protap, puteti inlocui carnea de porc, de oaie sau de berbecut cu un crap mare si proaspat, pescuit chiar de dumneavoastra.

Fie ca mergeti intr-o excursie cu cortul in Delta Dunarii sau locuiti la curte, crapul la protap va fi apreciat de catre toti mesenii.

Daca aveti unde sa il preparati afara, singurele ingrediente necesare pentru aceasta reteta sunt:

Esti pasionat de pescuit, dar nu ai foarte multa experienta? Te ajutam, astazi, cu un sfat util: cum sa prinzi vestitul crap, pestele atat de cunoscut atat in pescuitul amator, cat si in cel sportiv. In orice categorie te-ai afla, nu uita sa respecti intotdeauna legea: pescuitul in perioada de prohibitie este interzis!

Cum sa pescuiesti crap. Tine cont de aceste sfaturi:

Alegerea locului. Daca vrei sa rpinzi crap, evident trebuie sa gaesti o apa care contine acest peste. Lacurile, baltile, iazurile speciale amenajate si raurile sunt locurile ideale. Sigur, ar fi bine sa te interesezi si cu privire la vegetatia din acea apa si la densitatea populatiei de crap din zona respectiva.

Iti place pestele, in special crapul? Daca da, azi avem o reteta minunata pentru tine! Este vorba despre crap argintiu marinat. Ia o foaie si un pix si noteaza. Reteta asta merita toata atentia ta.

Crap argintiu marinat. Ingrediente:

- un crap argintiu. Noi am stabilit o reteta pentru un crap marisor, de circa 4 kilograme;

Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la crap, insa nu iti dai seama de unde sa incepi? Te ajutam cu acest articol-ghid pentru incepatori. Nu e usor, dar nici atat de dificil pe cat poate parea!

Pescuitul la crap - ghid pentru incepatori:

1. Locul potrivit. Dupa ce te-ai inarmat cu toate obiectele necesare pescuitului, trebuie sa iti alegi un loc in care sa prinzi acest peste foarte gustos. Iata ce trebuie sa stii despre locurile in care se poate pescui crapul:

Deshidratarea reprezinta o modalitate veche de conservare a carnii. Carnea zvantata, asa acum i se mai spune, rezista mult mai bine, nefiind obligatorie refrigerarea sa. Asadar, carnea deshidratata este ideala in drumetii sau excursii in zone salbatice, unde nu exista metode de racire a carnii.

Carnea zvantata/deshidratata/uscata/jerky poate fi consumata ca atare sau reincalzita pentru a fi semirehidrata si introdusa intr-un fel principal. In general se deshidrateaza carnea de: vita, caprioara, bivolita, pui si curcan.

Cum sa deshidratezi carnea. Metoda cratita:

Crapul este unul dintre cei mai folositi pesti in bucataria romaneasca! Iti prezentam 5 retete diferite in care poti gati aceste peste!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea...
Ai musafiri pe nepusa masa? Vrei sa le pregatesti o friptura cum numai tu stii sa faci,...
Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa...
O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal....
Daca suferiti de afectiuni ale rinichilor sau ficatului, trebuie sa consumati mai putine proteine pentru ca nitrogenul...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...