Crap, sos unt

Lista articolelor despre crap si sos unt pe AflaCum.ro

Articole despre crap si sos unt

Citeste cele mai noi articole despre crap si sos unt publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre crap si sos unt, pe AflaCum.ro!

Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.

Singura mentiune este ca dupa pregatirea crapului, el trebuie lasat la cuptor aproximativ o ora ca sa se patrunde bine

Ingrediente :

Esti pasionat de pescuit, dar nu ai foarte multa experienta? Te ajutam, astazi, cu un sfat util: cum sa prinzi vestitul crap, pestele atat de cunoscut atat in pescuitul amator, cat si in cel sportiv. In orice categorie te-ai afla, nu uita sa respecti intotdeauna legea: pescuitul in perioada de prohibitie este interzis!

Cum sa pescuiesti crap. Tine cont de aceste sfaturi:

Alegerea locului. Daca vrei sa rpinzi crap, evident trebuie sa gaesti o apa care contine acest peste. Lacurile, baltile, iazurile speciale amenajate si raurile sunt locurile ideale. Sigur, ar fi bine sa te interesezi si cu privire la vegetatia din acea apa si la densitatea populatiei de crap din zona respectiva.

Iti place pestele, in special crapul? Daca da, azi avem o reteta minunata pentru tine! Este vorba despre crap argintiu marinat. Ia o foaie si un pix si noteaza. Reteta asta merita toata atentia ta.

Crap argintiu marinat. Ingrediente:

- un crap argintiu. Noi am stabilit o reteta pentru un crap marisor, de circa 4 kilograme;

Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la crap, insa nu iti dai seama de unde sa incepi? Te ajutam cu acest articol-ghid pentru incepatori. Nu e usor, dar nici atat de dificil pe cat poate parea!

Pescuitul la crap - ghid pentru incepatori:

1. Locul potrivit. Dupa ce te-ai inarmat cu toate obiectele necesare pescuitului, trebuie sa iti alegi un loc in care sa prinzi acest peste foarte gustos. Iata ce trebuie sa stii despre locurile in care se poate pescui crapul:

Crapul este unul dintre cei mai folositi pesti in bucataria romaneasca! Iti prezentam 5 retete diferite in care poti gati aceste peste!

Peste de apa dulce, linul poate fi intalnit pe fundul apelor cu un curs domol.

La noi in tara linul traieste inclusiv in balti si parcuri ca si peste ornamental. Pentru gurmanzi, este bine de stiut ca linul poate fi recunoscut dupa corpul indesat si lat in jurul cozii si dupa solzii marunti.

Acest peste micut in lungime atinge o greutate de maxim 2-3 kilograme, iar carnea sa este mai apreciata decat cea a crapului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba de chitici sau de pesti marunti se prepara similar cu cea de crap sau morun. Ingrediente: ...
Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara...
Pentru cei care vor sa manance sanatos si nu suporta prajelile din motive de sanatate, o solutie...
Atunci cand aveti posibilitatea sa preparati in aer liber o carne suculenta la protap, puteti inlocui carnea...
Crapul prajit se prepara rapid si poate fi servit cu felii de lamaie sau cu mujdei de...
Preparat la cuptor impreuna cu ulei si condimente, crapul este un peste gustos de apa dulce care...