Faina, tort

Lista articolelor despre faina si tort pe AflaCum.ro

Articole despre faina si tort

Citeste cele mai noi articole despre faina si tort publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre faina si tort, pe AflaCum.ro!

Tortul Dobos e o prajitura minunata cu origini maghiare. Se spune ca ar fi fost inventat de un cofetar ungur pe care il chema Dobos. Acest tort special are un blat subtire , crema este densa, din ciocolata, caramel, nuca, alune si fructe confiate.

Ingrediente pentru blat:

- 4 oua;

Azi ti-am pregatit o reteta speciala din categoria deserturilor. Este vorba despre tortul Medovik cu crema fiarta de oua. Va iesi o minunatie in care vei recunoaste inclusiv gustul aparte de miere.

Tort Medovik. Ingrediente pentru aluat:

- 2 oua;

Vrei o prajitura deosebita de casa, dar nu ai nicio idee? Te ajutam cu o reteta pe tort pe doua blaturi care-l va da pe spate chiar si pe cel mai mofturos membru al familiei/invitat. O reteta pe care, cu siguranta, o vei repeta frecvent!

Tort cu doua blaturi. Ingrediente pentru blatul de cacao:

- 6 oua;

Ai gsta vreodata tort novergian? Probabil ca da. Se gaseste in cofetarii, dar poate fi preparat cu succes si in propria bucatarie. Nu e simplu de facut, deoarece necesita timp si pricepere. Satisfactia va fi, insa, garantata atat pentru tine, cat si pentru cei dragi!

Tort norvegian. Ingrediente pentru crema fiarta:

- 350 mililitri de lapte;

Tortul fara coacere e simplu de facut si nu necesita mult timp. El reprezinta o optiune grozava pentru copiii care nu pot folosi inca un cuptor si evident pentru cei care inca nu au un cuptor. Un alt avantaj major? Tortul fara coacere este la fel de gustos precum variantele sale preparate in cuptor! Gata cu introducerea! Mai jos iti prezentam 4 retete minunate de tort fara coacere. Nu rata niciuna!

Tort fara coacere cu biscuiti Oreo. Ingrediente:

- 20 biscuti Oreo/alta marca de biscuiti crocanti de ciocolata;

Orice gospodina/gospodar are in bucataria sa macar o punga de faina. Ii va folosi pentru diverse preparate, precum painea de casa, taiteii sau chiar prajitura preferata. Stim, insa, cum sa alegem faina potrivita nevoilor noastre? Pentru ca da, faina nu e toata la fel! Exista tipuri de faina, fiecare buna pentru un anumit preparat!

Codul de pe ambalajul fainii te ajuta sa iti dai seama ce ar trebui sa alegi. Exista faina 650, 550, 450 si 000. Ce reprezinta aceste cifre? Rafinarea fainii! Cu cat faina este mai rafinata, mai procesata, mai slaba din punct de vedere nutritiv, cu atat codul de trei cifre de pe pachet este mai mic (merge spre 000). Sa vedem ce spune fiecare cod in parte:

Faina 650.Vorbim despre cea mai putin rafinata faina de pe piata. Are un aspect mai inchis la culoare, dar si cel mai mare continut de proteine! Este foarte potrivita pentru produsele de panificatie(paine, pizza etc)

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tortul Vezuviu este un tort mai atipic, cand vine vorba despre modul de preparare. Totusi, e usor...
Probabil orice om a cumparat macar o data in viata un tort Snickers de la cofetarie. E...
Astazi, iti prezentam o prajitura aromata si pufoasa, pe care o poti prepara la orice ocazie. Reteta...
Placintele ardelenesti sunt printre cele mai iubite produse de patiserie din Romania. Nu stim, insa, cate gospodine...
Cornulete cu smantana umplute cu nuca sau cu marmelada! Poate n-ai pregatit, inca, asa ceva, dar ne...
Invartita se poate prepara cu mac, mere, nuca, branza sau dulceata. Reteta nu difera prea mult. Iata...