Friptura, fazan

Lista articolelor despre friptura si fazan pe AflaCum.ro

Articole despre friptura si fazan

Citeste cele mai noi articole despre friptura si fazan publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre friptura si fazan, pe AflaCum.ro!

Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, intr-un loc bine ventilat inainte de a fi pregatit.

Durata aceasta de fezandare (fragezire si maturare) depinde insa de vreme si de temperatura. Pe timp umed si calduros nu trebuie tinut mai mult de trei zile. Pe timp racoros se poate pastra si o saptamina.

Ingrediente:

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Ingrediente:

- 2 kg carne de vaca,
- 2 linguri de untura,
- sare.

La fel de buna ca rata pe varza este si carnea de fazan pregatita cu varza acra.

Ingrediente:

- un fazan,
- 300 g slanina,
- o varza murata mijlocie,
- 2 linguri de untura,
- un paharel de vin alb.

Daca pentru friptura folositi rata salbatica, aceasta se marineaza, se lasa in aceasta solutie o ora, dupa care se impaneaza cu slanina si se da la cuptor.

Ingrediente:

- o rata,
- 100 g slanina,
- o lingura de unt,
- o lingurita de patrunjel verde tocat,
- sare,
- un paharel cu vin.

Fazanii inabusiti se pun la cuptor pe un pat de slanina cu ceapa si se lasa la fiert in suc propriu.

Ingrediente:

- 2 fazani,
- 300 g slanina,
- o ceapa mijlocie,
- o ceasca zeama de carne,
- ½ pahar de vin alb,
- sare,
- un catel de usturoi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente. Ingrediente: - un...
Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe...
Friptura de vita este hranitoare daca stii cum sa o prepari Pentru aceasta reteta se foloseste...
O reteta foarte apreciata de gurmanzi sunt spaghetele cu carne de vita si sos. Iata cum se...
O friptura suculenta si frageda se obtine dintr-un purcel de 3-4 kilograme asezat in tava intreg. Ingrediente: ...
Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge...