Herpes, leac rapid

Lista articolelor despre herpes si leac rapid pe AflaCum.ro

Articole despre herpes si leac rapid

Citeste cele mai noi articole despre herpes si leac rapid publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre herpes si leac rapid, pe AflaCum.ro!

Herpesul este un virus care se ia rapid de la o persoana la alta, fie ca imparti rujul sau bei cu cineva din acelasi pahar.

Acest virus rebel lasa o bubita la coltul gurii care iese abia in faza finala de actiune. Deoarece herpesul se transmite usor, in primul rand nu este recomandat sa imprumuti obiectele de uz personal.

Ca sa scapi de herpes, un leac rapid din batrani pe baza de usturoi este tratamentul cel mai utilizat de oameni de mii de ani incoace.

Eruptiile de herpes sunt cauzate de doua virusuri: herpes simplex 1 (HSV-1), cel care cauzeaza herpesul oral si herpes simplex 2 (HSV-2), responsabil pentru herpesul genital. Asadar, herpesul este de natura virala nu bacteriana, deci nu poate fi tratat cu antibiotice! De asemenea, virusl ramane latent in organism si se poate declansa in perioade de stres sau atunci cand exista alte slabiciuni ale organismului. Herpesul, indiferent de tip, este foarte contagios. Exista, din fericire, cativa pasi prin care poti preveni reaparitia herpesului si raspandirea acestuia!

Cum sa stopezi eruptia de herpes:

Mergi la medic, daca faci herpes de minimum 3 ori pe an. In aceasta situatie, trebuie sa mergi la medicul specialist! Acesta va face teste de diagnostic pentru a determina tipul de herpes pe care il ai si astfel iti poate oferi tratamentul potrivit. Identificarea infectiei este importanta pentru tratare si prevenirea transmiterii.

Herpesul genital este cauzat de catre virusul numit herpes simplex, fiind o infectie la nivelul organelor genitale, care dureaza timp de cateva saptamani.

Iata cateva metode naturiste, simple, de tratare a acestei afectiuni:

Aplicati niste metode simple, cum ar fi:

Herpesul este o boala cu transmitere sexuala foarte comuna, ale carei simptome pot fi tratate, fara ca boala in sine sa fie vindecata.

Netratarea herpesului genital poate duce la molipsirea bebelusilor in timpul nasterii, poate cauza inflamarea vezicii urinare si a rectului, cauzand in anumite cazuri meningita.

Iata cum poate fi depistat herpesul:

Citeste prospectul medicamentului Unguent antiherpetic  (herpestop) si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Herpes simplex, zona zoster, impetigo herpetiform.

Prezentare farmaceutica: Unguent continand: moroxidin 3%; xilina 0,1% (tub cu 40 g unguent).

Citeste prospectul medicamentului Medovit si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul herpesului genital grav initial si profilaxia recidivelor acestuia la pacienti cu imunitate normala sau cu imunodepresie; tratamentul infectiei cu Herpes simplex tip I si II forme cutaneomucoase, la pacienti cu imunodepresie; profilaxia infectiei cu Herpes simplex si virus varicelo-zosterian la pacienti cu imunodepresie (inclusiv prin terapie imunosupresoare); tratamentul encefalitei herpetice; tratamentul infectiei cu virus varicelo-zosterian la pacienti cu imunodepresie si a formelor diseminate ale acesteia la pacienti cu imunitate normala; tratamentul infectiei diseminate cu Herpes simplex la nou-nascuti si copii mici.

Contraindicatii:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Antiherpes Roll-On Dr.Geske este un produs nou pentru calmarea buzelor tensionate , uscate sau a unei infectii...
Citeste prospectul medicamentului ANTIHERPIN si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Antiherpinul este...
Indicatii: Valtrex este indicat pentru tratamentul herpesului zoster (vezicule). Valtrex accelereaza disparitia durerii: reduce durata episodului si...
Indicatii: Herpes zoster, herpes simplex I si II, bronsite virale, panencefalita sclerozanta subacuta - PESS, eucefalite virale,...
Aciclovir este un medicament care se folseste in in infectiile pielii: infectiile diseminate ale nou-nascutilor, genitale, encefalita...