Icre, biban

Lista articolelor despre icre si biban pe AflaCum.ro

Articole despre icre si biban

Citeste cele mai noi articole despre icre si biban publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre icre si biban, pe AflaCum.ro!

Bibanul este un peste rapitor de apa dulce, care poate fi pescuit tot timpul anului.

Din acest motiv, saramura de biban se prepara chiar si iarna cand acest peste este pescuit la copca. De pe urma bibanului putem folosi atat carnea lui alba, dulce si gustoasa, cat si icrele sale, considerare o delicatesa.

Pentru saramura de biban, pestele se frige pe gratar, la grill sau pe plita, dupa preferinte.

Ingrediente

Amatorii de preparate din peste sa fie pe receptie. Astazi, le prezentam o reteta pe care nu au voie sa o rateze: biban la cuptor cu lamaie si cartofi. Prepararea nu va dura mai mult de o ora.

Ingrediente pentru 2 portii:

- 100 ml de vin alb;

Iti place pestele, dar te-ai saturat sa il prepari prajit sau fiert? Ti-am pregatit, azi, o reteta speciala: biban de mare la cuptor! Mai mult, vei pregati pestele impreuna cu garnitura, scutind si ceva timp pretios! 

Biban de mare la cuptor. Ingrediente de baza:

- un kilogram de biban de mare(poti pregati reteta cu pestele preferat)

Respecti perioadele de post? Avem o reteta ideala pentru tine! De fapt, ceea ce urmeaza sa prezentam este atat de bun, incat va reprezenta un deliciu chiar si pentru cei care nu se omoara cu postul. Dar sa nu va mai tinem in suspans :) Asadar, este vorba despre  reteta pentru icre de post.

Ingrediente:

- 350/400 grame de fasole boabe;

In perioada sarbatorilor de iarna, icrele reprezinta un aperitiv excelent. Sunt gustoase, satioase si usor de preparat. Asa ca nu ezita sa le prepari la tine acasa!

Astazi, iti prezentam reteta pentru icre de stiuca!

Ingrediente:

Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa sturionilor.

Cega traieste in Asia, in Europa Centrala, dar poate fi intalnita si in Dunare. Acest peste de apa dulce este foarte apreciat pentru carne, cat si pentru icrele sale (caviar), considerate o delicatesa.

Ingrediente pentru reteta de cega rasol

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa