Iepure, friptura

Lista articolelor despre iepure si friptura pe AflaCum.ro

Articole despre iepure si friptura

Citeste cele mai noi articole despre iepure si friptura publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iepure si friptura, pe AflaCum.ro!

Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care poate fi asezonata cu legume, cu masline, dar si cu sos de smantana.

Daca va plac sosurile albe, iata cum puteti prepara friptura de iepure cu smantana in cativa pasi simpli.

Ingrediente:

Ai gatit vreodata carne de iepure? Daca nu, credem ca e cazul sa o faci! Nu stii ce pierzi, daca nu incerci! Azi, ti-am pregatit o reteta speciala. Ne referim la iepure pregatit la cuptor in sos de smantana!

Iepure la cuptor. Ingrediente pentru iepure:

- 2,5 kilograme de carne de iepure;

Iepurii sunt animale dragute, care pot deveni, cu usurinta, de companie! Sunt micuti, asa ca pot creste, fara mari probleme, in apartamente! Totusi, trebuie sa aplici cateva reguli pentru a te asigura ca iepurele tau ramane in siguranta si nu distruge prin casa! 

Actiuni pentru protectia iepurelui

1. Afla daca ai voie sa cresti un iepure in apartament. Daca stai cu chirie, intreaba proprietarul daca e de acord sa te lase sa cresti un iepure. 

Vanatul are o carne cu fibra puternica. Asa ca pentru a gati bine o astfel de carne, nu e suficienta prelucrarea termica. E necesarea si marinarea sau fezandarea(vanat cu pene). Astazi, iti prezentam o reteta spectaculoasa din aceasta zona: iepure marinat in vin, la tava.

Ingrediente pentru marinata:

- un  litru de vin rosu, sec;

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Ingrediente:

- 2 kg carne de vaca,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate,...
Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a...
Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente. Ingrediente: - un...
Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe...
Friptura de vita este hranitoare daca stii cum sa o prepari Pentru aceasta reteta se foloseste...
O reteta foarte apreciata de gurmanzi sunt spaghetele cu carne de vita si sos. Iata cum se...