Ios, subtitrare telefon

Lista articolelor despre ios si subtitrare telefon pe AflaCum.ro

Articole despre ios si subtitrare telefon

Citeste cele mai noi articole despre ios si subtitrare telefon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ios si subtitrare telefon, pe AflaCum.ro!

Ai inceput sa te uiti la filme pe telefonul mobil, dar inca nu stii cum sa incarci o subtitrare? Iti aratam noi cum se face, indiferent daca detii un android sau un iphone. Procesul de a adauga/activa subtitrari este diferit de la o aplicatie la alta, insa esential este ca, in orice situatie te-ai afla, poti vedea pelicula cu subtitrare!

Cum sa incarci subtitrarea pentru filmele descarcate in telefon:

- descarca un player. Recomandam VLC-ul, doearece suporta orice format video, e gratuit si permite incarcarea subtitrarilor;

iOS 12 este versiunea sistemului de operare iOS de la Apple, succesorul lui iOS 11. Multe functii considerate inutile au fost eliminate, iar la nivel de baterie au aparut functii noi. Despre toate acestea, dar si despre modalitatile prin care poti imbunatati durata de viata a bateriei Ios 12 in cele ce urmeaza:

Cum sa maresti durata de viata a bateriei la Ios 12:

- monitorizarea ratei de consum petru baterie. Ai la indemana actualizare pentru functia Battery usage, care ofera grafice detaliate. Acestea ilustreaza modul in care iPhone-ul si iPad-ul consuma bateria (pentru ultimele 24 de ore, 2 zile sau 10 zile pentru iPad). Poti accessa graficul respectiv din submeniul Battery din Settings.

Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta adictie. Din fericire, exista si solutii de vindecare. Trebuie doar sa doresti.

Cum sa scapi de dependenta de telefon:

1. Constientizeaza si elimina obiceiurile legate de telefonul mobil.

Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care a devenit atat de popular incat, in luna iunie, a fost lansat un alt joc ascuns, de aceasta data de fotbal.

Iata cum functioneaza acesta:

Updatati aplicatia Messenger la cea mai recenta versiune. Facebook a lansat jocul de fotbal, impreuna cu un nou set de emoji, o data cu update-ul din 13 iunie, 2016.
o Pentru a updata aplicatia iOS, vizitati App Store.
o Pentru a updata aplicatia pe Android, vizitati Play Store.

Daca doriti sa salvati pagini Web in iBooks ca Pdf pe iPhone si iPad pentru Acces Offline, puteti face acest lucru foarte usor, folosind o noua optiune incorporata in action sheet din iOS, dupa cum urmeaza:

Deschideti Safari si vizitati pagina web pe care doriti s-o salvati ca document PDF.

Atingeti butonul patrat, cu o sageata pe el, cu denumirea de Sharing actions.

Ecranul unui iPhone poate deveni alb negru, din cauza activarii, intentionate sau nu, a setarii grayscale iOS, care indeparteaza culorile din display, avand ca scop ajutarea persoanelor daltoniste sau cu probleme grave de vedere.

Iata cum puteti rezolva aceasta problema:

1. Deschideti aplicatia Settings si accesati intai “General” si apoi “Accessibility”.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Snapchat este o retea de socializare populara si o aplicatie de mesaje pentru iOS si Android, care...
Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu...
Daca ati incercat deja sa descarcati iOS 8, probabil ca stiti ca acest lucru necesita un spatiu...