Nuci, sfecla

Lista articolelor despre nuci si sfecla pe AflaCum.ro

Articole despre nuci si sfecla

Citeste cele mai noi articole despre nuci si sfecla publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre nuci si sfecla, pe AflaCum.ro!

Orice gospodina stie sa prepare salata de sfecla. In cele ce urmeaza nu vom vorbi, insa, despre clasica salata de sfecla, care se poate conserva pentru iarna, ci de o varianta mai rafinata ce are in compozitie nuci si fenicul.

Ingrediente:

-50 g de nuci prajite si tocate;

Sfecla rosie in gradina? O idee excelenta pe care trebuie sa o pui in practica, daca nu ai facut-o deja. Aceasta radacinoasa cu gust aparte, este o sursa nemaipomenita de vitamine, antioxidanti si minerale. Sfecla rosie nu e dificil de crescut, daca tii cont de niste pasi suficient de simpli.

Cum sa cultivi sfecla rosie. Pasi:

1. Alege terenul. Sfecla rosie se dezvolta optim in conditii de lumina naturala. Are nevoie de circa 6-7 ore de soare pe zi. Solul trebuie sa fie aerat si bine drenat.

Tinctura este un medicament obtinut prin dizolvarea in alcool sau in eter a elementelor active dintr-o planta sau dintr-un produs chimic. Astazi, ne vom opri asupra tincturii de nuci, pe care o poti prepara cu usurinta acasa.

Sunt multe retete pentru tinctura de nuci. Noi ne vom opri asupra celei clasice, pe baza de alcool.

Tinctura de nuci cu alcool . Ingrediente:

Negresele sunt unele dintre cele mai populare prajituri din Romania. Se fac destul de repede si nu dezamagesc niciodata. Azi, iti prezentam o reteta de negrese cu nuca. Te vei indragosti iremediabil de aceasta prajitura gustoasa si pufoasa!

Negresa cu nuca. Ingrediente pentru blat:

- 200 grame de zahar;

Vrei sa faci ceva dulce, dar n-ai mult timp la dispozitie si poate nici mare chef? Daca da, ce zici de reteta asta de biscuiti?! Noi credem ca e pentru tine. Biscuitii acestia cu nuci se pregatesc rapid si ofera un gust de neuitat. Incearca reteta si cel mai probabil ne vei da dreptate!

Biscuiti cu nuci. Ingrediente:

- 70 grame de amestec de nuci;

Sfecla este o radacinoasa foarte populara, deoarece contine o multime de vitamine si minerale benefice. Se foloseste, de asemenea, intr-o multitudine de retete, iar atunci cand este gatita corespunzator ofera o aroma bogata. Exista multe moduri de a pregati sfecla, dar una dintre cele mai sanatoase metode este fierberea, care inmoaie radacina, fara a-i reduce din proprietati.

Cum sa cureti sfecla cruda:

- alege sfecle de aproximativ aceeasi dimensiune, pentru a teasigura ca se vor gati uniform. Sfecla mai mare se gateste mai greu decat cea mica. Nu folosi sfecla invinetita, cu prea multe pete sau cu coaja uscata, deoarece este trecuta si nu mai are aceeasi calitate;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Alimentatia este importanta cand vine vorba despre somnul de peste noapte. Daca mananci mult si greu, s-ar...
Nucile sunt oleaginoase care nu ar trebui sa lipseasca din dieta omului modern! Au un gsut minunat...
Iti plac bauturile alcoolice dulci? Daca da, inseamna ca lichiorul e in topul preferintelor. Iti prezentam ,...
Granola este o gustare pe baza de cereale integrale, ovaz, nuci, miere si cateva ingrediente suplimentare. Toate...
Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma...
Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba...