Relatie succes, relatie succes

Lista articolelor despre relatie succes si relatie succes pe AflaCum.ro

Articole despre relatie succes si relatie succes

Citeste cele mai noi articole despre relatie succes si relatie succes publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre relatie succes si relatie succes, pe AflaCum.ro!

O relatie de iubire presupune intensitate, implicare, emotie, seriozitate. Totusi, multe persoane confunda seriozitatea cu incrancenarea si astfel relatia se poate prabusi cu usurinta. Evolutia umana ne-a aratat ca umorul(jocurile amuzante) reprezinta una dintre cele mai atractive calitati. In toata istoria, barbatii care au incercat sa cucereasca doamnele cu umorul lor au tras lozul castigator.

Iata cum influenteaza umorul relatiile:

1. Umorul, un inceput excelent pentru o poveste de dragoste. Studiile au relevat faptul ca femeile sunt mai dispuse sa ofere numerele lor de telefon barbatilor care fac o gluma buna la prima interactiune. Un comentariu bun, scurt, amuzant, transmite imediat inteligenta, creativitate, constientizare sociala, caldura si prietenie - trasaturi pe care cu totii le dorim la partenerii nostri. O gluma functioneaza, insa, doar daca e sincera si originala. Nu incerca sa cuceresti pe nimeni cu glume memorate dintr-o carte!

Barbatii Leu pot fi foarte atragatori si au de obicei multe admiratoare.

Daca doriti sa aveti o relatie cu un nativ al acestei zodii, veti realiza ca Leii sunt foarte puternici si ca pot parea rautaciosi. Leilor trebuie sa le aratati ca sunteti puternice si ca stiti cum sa va comportati in preajma lor, demonstrandu-le, totodata, ca ii adorati si ca ii apreciati.

Iata ce puteti face pentru a avea o relatie de succes cu nativii zodiei Leu:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.