Retete craciun, preparate craciun

Lista articolelor despre retete craciun si preparate craciun pe AflaCum.ro

Articole despre retete craciun si preparate craciun

Citeste cele mai noi articole despre retete craciun si preparate craciun publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre retete craciun si preparate craciun, pe AflaCum.ro!

Masa de Craciun inseamna traditie si mancaruri alese. Chiar daca predomina bucatele delicioase din carne de porc, nu trebuie sa ignori si alte delicatese. Spre exemplu, pestele, un aliment intotdeauna sanatos si gustos.

Iti prezentam, astazi, o reteta de somon: rondele de somon cu piper verde.

Ingrediente pentru patru persoane:

Salamul de biscuiti cu banane reprezinta un desert delicios. Nu e dificil de preparat si nici nu necesita un timp de pregatire prea mare.

Salam de biscuiti cu banane. Ingrediente:

- 300 grame de biscuiti digestivi(daca folositi biscuiti normali aveti nevoie de doar 150 grame pentru ca sunt mai usori si bineinteles mai multi);

Colacul nu lipseste de pe mesele de Craciun ale credinciosilor din Romania. E o traditie de mult pastrata care ofera insemnatate acestei mari sarbatori crestine. Daca obisnuiai sa cumperi colac pentru masa de sarbatoare, te sfatuim sa schimbi obiceiul. Fa colacul in caldurica propriei bucatarii. Nu e chiar atat de dificil. Trebuie sa ai rabdare si bineinteles suficient timp.

 Colac cu merisoare. Ingrediente pentru maia:

- 200 mililitri de lapte cald;

- 7 grame de drojdie uscata;

Caltabosul nu trebuie sa lipseasca de pe masa sfanta de Craciun! Asta in cazul in care preferi bucatele traditionale. Daca nu ai facut pana acum caltabos, ar fi cazul sa iti schimbi obiceiul. Acest preparat are un gust unic si se face destul de usor. Iata cum arata cea mai tare reteta de caltabos!

Ingrediente caltabos:

- 500 g de carne tocata de porc;

Vrei sa pui ceva aparte pe masa de Craciun, fara un efort considerabil? Ai putea incerca sa prepari TARTINE VESELE, niste aperitive festive care vor bucura atat ochii cat si papilele celor dragi.

Ingrediente pasta de branza:

- 300 g branza de vaci;

Toba nu lipseste de pe masa romanilor in perioda Craciunului. Cu siguranta, cei mai multi ati auzit de toba de porc. Exista, insa, o alternativa la fel de gustoasa, pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot sa nu vor sa consume carne de la Ghita: toba de pui!

Astazi, iti prezentam o reteta de toba simpla, astfel incat poate fi facuta si de gospodinele de la oras. Inainte de a te apuca de treaba, nu uita sa alegi un recipient de suc cu forma rotunda pentru a da forma rotunda tobei.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai abuzat de mancare si de bautura in timpul sarbatorilor de iarna si simti ca stomacul este...