Sfecla, carne porc

Lista articolelor despre sfecla si carne porc pe AflaCum.ro

Articole despre sfecla si carne porc

Citeste cele mai noi articole despre sfecla si carne porc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sfecla si carne porc, pe AflaCum.ro!

Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba mai acra. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 300 gr de carne de porc;

Sfecla rosie in gradina? O idee excelenta pe care trebuie sa o pui in practica, daca nu ai facut-o deja. Aceasta radacinoasa cu gust aparte, este o sursa nemaipomenita de vitamine, antioxidanti si minerale. Sfecla rosie nu e dificil de crescut, daca tii cont de niste pasi suficient de simpli.

Cum sa cultivi sfecla rosie. Pasi:

1. Alege terenul. Sfecla rosie se dezvolta optim in conditii de lumina naturala. Are nevoie de circa 6-7 ore de soare pe zi. Solul trebuie sa fie aerat si bine drenat.

Sfecla este o radacinoasa foarte populara, deoarece contine o multime de vitamine si minerale benefice. Se foloseste, de asemenea, intr-o multitudine de retete, iar atunci cand este gatita corespunzator ofera o aroma bogata. Exista multe moduri de a pregati sfecla, dar una dintre cele mai sanatoase metode este fierberea, care inmoaie radacina, fara a-i reduce din proprietati.

Cum sa cureti sfecla cruda:

- alege sfecle de aproximativ aceeasi dimensiune, pentru a teasigura ca se vor gati uniform. Sfecla mai mare se gateste mai greu decat cea mica. Nu folosi sfecla invinetita, cu prea multe pete sau cu coaja uscata, deoarece este trecuta si nu mai are aceeasi calitate;

Iti place carnea la conserva? Daca da, iti recomandam sa n-o mai cumperi din comert. E procesata, deci nu foarte sanatoasa. Ai putea, in schimb, sa prepari conserva din carne in propria bucatarie! Azi, ti-am pregatit o reteta pentru conserva din burta de porc. Bucura-te de ea!

Conserva din burta de porc. Ingrediente:

- un kilogram de burta de porc;

Esti innebunit/a dupa carnea de porc? Daca da, atunci aceasta reteta este pentru tine. S-ar putea sa te atraga ideea chiar si daca nu esti un mare consumator de carne. Ne referim la pieptul de porc preparat la tigaie. Nu dureaza prea mult si ofera un gust de neuitat!

Piept de porc la tigaie. Ingrediente:

- 1,5 kilograme de piept de porc(daca ai de casa, cu atat mai bine);

Iti place in mod deosebit carnea de porc? Daca da, astazi ti-am pregatit o reteta speciala. Este vorba despre burta de porc fara coacere sau prajire. Gustul si aroma acestui preparat iti vor da pe spate orice musafir. Asadar, sa ne apucam de treaba!

Cum sa prepari burta de porc. Ingrediente:

- 2 kilograme de burta de porc (piept/slanina din spate);

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de porc ramane in topul preferintelor romanilor. Sunt nenumarate retete care contin acest tip de carne,...
Carnea de porc ramane pe primul loc in preferintele romanilor. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam,...
Carnea de porc nu lipseste de pe mesele romanilor in perioada sfintei sarbatori de Craciun! Unii au...
Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea...
Orice gospodina stie sa prepare salata de sfecla. In cele ce urmeaza nu vom vorbi, insa, despre...
Lupta cu kilogramele este una dintre marile probleme pentru femeia moderna! Stresul, viata dezordonata si alimentatia nesanatoasa...