Tarta, marar

Lista articolelor despre tarta si marar pe AflaCum.ro

Articole despre tarta si marar

Citeste cele mai noi articole despre tarta si marar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tarta si marar, pe AflaCum.ro!

Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 500 gr spanac (poate fi congelat sau proaspat). In aceasta reteta am folosit spanac proaspat, pe care l-am fiert si maruntit.

Mararul este o planta aromatica  folosita la aromatizatea muraturilor, supelor, sosurilor, salatelor si tocanitelor. Poti semana marar incepand cu mijlocul primaverii pana in toamna. Astazi, iti vom prezenta o metoda putin altfel de cultivare a mararului; o metoda care sporeste recolta. Secretul tine de felul cum tratezi semintele inainte de semanare!

Cum sa cultivi mararul. Pasi:

- inmoaie semintele de marar in peroxid de hidrogen(apa oxigenata) pentru o jumatate de ora. Motivul? Semintele sunt acoperite cu un invelis de eter, de aceea germineaza mai greu. Inmuindu-le in peroxid de hidrogen, le vei ajuta sa germineze mult mai repede(in circa o saptamana);

Vrei un desert potrivit de dulce, delicios si care se pregateste repede? Atunci aceasta varianta de tarta cu merisoare este pentru tine. Un alt avantaj al acestei retete? Prajitura e si mai buna dupa ce o tii la frigider!

Tarta cu merisoare. Ingrediente pentru umplutura:

- 300 grame de merisoare;

Iti prezentam, astazi, o tarta in stil italian sa te lingi pe degete si altceva nu! Vorbim despre torta menjar blanc, o delicatese care are in compozitie, printre altele, crema de lamaie, unt si scortisoara.

Torta menjar blanc. Ingrediente pentru aluat:

- 350 grame de faina alba;

Folosesti multa verdeata in mancarurile tale preferate? Daca da, atunci, probabil, iti faci adevarate stocuri de marar , patrunjel si alte plante cu arome unice. Ce te faci, insa, cand acestea se ofilesc si isi pierd mirosul? Probabil, le arunci....Exista, insa, din fericire, o metoda prin care sa pastrezi in stare proaspata, cel putin doua saptamani, verdeturile tale preferate.

Cum sa pastrezi verdeata proaspata mai mult timp:

- indeparteaza frunzele vestejite si tulpinile lezate;

Ti-e pofta de ceva dulce? Ti-am pregatit o reteta speciala. Aceasta tarta de mere e delicioasa si poate fi consumata la orice ora din zi, chiar si la micul dejun. Ia o foaie si un pix si noteaza!

Ingrediente tarta de mere:

- 5 mere;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mararul este o planta aromatica anuala, folosita la aromatizatea muraturilor, supelor, sosurilor, salatelor si tocanitelor. Iata cum...
Mararul este o verdeata extrem de folosita in bucataria romaneasca si nu numai. Nu e o planta...
Cele mai multe gospodine din Romania obisnuiesc sa congeleze verdeata pentru a o putea folosi peste iarna....
Orice gospodina veritabila a preparat, macar o data, o tarta. In general, asociem acest tip de mancare...
Tarta cu coacaze negre reprezinta un desert minunat, numai bun pentru un inceput de primavara atat de...
In mod normal, orice tarta este preparata pe baza de oua. Pentru toti cei care nu consuma,...