Tratamente, semne artrita

Lista articolelor despre tratamente si semne artrita pe AflaCum.ro

Articole despre tratamente si semne artrita

Citeste cele mai noi articole despre tratamente si semne artrita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tratamente si semne artrita, pe AflaCum.ro!

Artrita este o afectiune, care duce la inflamarea incheieturilor. Exista 100 de tipuri diferite de artrita si de boli relationate cu aceasta, cele mai frecvente fiind osteoartrita, guta si artrita reumatida.  

Cele mai comune semne ale artritei sunt durerile, rigiditatea, inflamatia si umflarea si inrosirea incheieturilor afectate, iar simptomele pot avea intensitate diferita, in functie de tipul de artrita.

Aceasta boala poate cauza mobilitate redusa, slabirea muschilor si poate ingreuna activitatile zilnice, avand un impact major asupra calitatii vietii.

Exista o serie de alimente, care cauzeaza diferite reactii alergice. Alergiile alimentare se manifesta prin mancarimi la nivelul fetei, incapacitate de a respira, inflamarea fetei, etc. si au loc ca reactie a sistemului imunitar la anumiti compusi alimentari.

Alimentele care cauzeaza cele mai frecvente alergii sunt: arahidele, fructele de mare ( crevetii, crustaceele si calamarul), ouale si scoicile. Exista o serie de tratamente medicamentoase pentru alergiile alimentare, insa acestea pot fi tratate cu ajutorul Naturopatiei, dupa cum urmeaza:

1.  Adoptand o alimentatie corespunzatoare si eliminand complet alimentele care cauzeaza alergii, prin producerea de histamina, cum ar fi macroul, tonul si branza si consumand alimente bogate in antioxidanti, care blocheaza productie de histamina.

Dentitia se refera la procesul in care unui copil incep sa ii apara dintii prin gingii. Acesti dinti sunt adesea cunoscuti ca „dinti de lapte” sau „dinti de copii” si de obicei apar in perechi.

In general, dentitia incepe intre 6 si 8 luni si poate dura pana la varsta de 2 ani.

Pentru unii copii, dentitia nu poate provoca nici o problema, insa poate creea disconfort si durere pentru multi.

Puteti sa urmati un tratament de ingrijire a tenului, folosind produse la indemana, din bucatarie sau gradina.

Remediile naturiste pot fi la fel, daca nu mai eficiente, decat cele cumparate din magazin, fiind mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, deoarece le puteti prepara voi insiva.

Iata cum puteti incepe un tratament natural de ingrijire a tenului:

Durerea sinusala este o durere intensa si constanta, ce cuprinde partea superioara a craniului precum frunte, orbite, baza nasului si pometi si care se agraveaza la inclinarea capului in jos sau la orice alte miscari bruste ale capului, precum si la expunerea la temperaturi scazute sau curent. Iata cum puteti scapa de durerile sinusale de cap:

Tratament aplicat acasa:
Inspirati aer cald si umed. Iritarea sinusurilor se produce adeasea atunci cand canalele sinusale se usuca. Inspirararea aerului umed poate desfunda sinusurile inflamate. Folositi un umidificator in timpul noptii sau atunci cand cauzati dureri de cap sinusale sau inhalati aburi, de 2-4 ori pe zi.
Relaxati-va, deoarece starile tensionate pot inrautati durerile de cap sinusale.
Hidratati-va in mod corespunzator, pentru a fluidiza mucusul, eliberand astfel canelele sinusale.
Evitati activitatile care agraveaza durerile sinusale de cap. Este indicat, de asemenea, sa evitati polenul sau alte substante la care faceti alergie, fumul de tigara, parfumurile puternice, poluarea sau alti factori ce pot cauza iritarea cailor nazale. 

Medicamente fara prescriptie medicala:
Irigati narile cu un spray cu solutie salina, ce va curata mucusul blocat in cavitatile nazale.
Luati medicamente antihistaminice, daca durerile sinusale sunt cauzate de alergii.
Luati medicamente decongestionante, care vor reduce inflamarea nazala si vor fluidiza mucusul, tratand durerile aferente.
Luati calmante, pentru a scapa de durerea de cap cauzata de probleme la nivelul sinusurilor. 

In termeni medicali petele albe de pe piele poarta denumirea de vitiligo. Acestea pot aparea in diferite parti ale corpului: pe maini, picioare, brate, fata, buze si in jurul ochilor si a gurii.

Cauza lor exacta nu este cunoscuta, expertii fiind de parere ca este o boala autoimuna, in care sistemul imunitar ataca celulele ce produc melanina.

Alte cauze ale aparitiei petelor albe pe piele includ: predispozitia genetica, expunerea indelungata la razele solare, stresul excesiv, deficienta de vitamina B12, precum si infectiile fungice superficiale, eczema, psoriazisul sau alte boli de piele.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Raguseala reprezinta o schimbare anormala a vocii si este cauzata de vorbitul, cantatul sau strigatul indelungat, ce...
Veterinarii prescriu pisicilor tratamente cu medicamentate pe cale orala in diferite cazuri. Este foarte important ca astfel...
Indicatii: Tacrolimus, substanta activa continuta de Advagraf, este un agent imunosupresor. Acest lucru inseamna ca Tacrolimus reduce...
Sintrom este recomandat in tratamentul si profilaxia bolii tromboembolice. Contraindicatii: Alergie cunoscuta la acenocumarol sau alti derivati...
Exista o serie de factori cauzatori ai acestei conditii, iar tratamentele nu au rezultate imediate. Descoperiti...
Melcii sunt niste moluste care, desi nu arata apetisant, sunt comestibili si se prepara in diverse feluri...