Ulcer varicos, ulcer varicos

Lista articolelor despre ulcer varicos si ulcer varicos pe AflaCum.ro

Articole despre ulcer varicos si ulcer varicos

Citeste cele mai noi articole despre ulcer varicos si ulcer varicos publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ulcer varicos si ulcer varicos, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Solcoseryl - gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Gel: Solcoseryl gel se intrebuinteaza in tratamentul initial al tuturor formelor de ulcer (ulcer varicos de diferite origini, ulcer datorat iradiatiilor, ulcer de decubit). Leziunile trofice, asociate cu tulburari de circulatie sanguina in cadrul aterosclerozei si/sau de origine diabetica, precum si arsurile, oparirea cu apa fiarta trebuie tratate initial cu Solcoseryl gel.

Unguent: Pe masura ce rana se cicatrizeaza, tratamentul trebuie continuat cu Solcoseryl unguent, pentru a se obtine completa vindecare a tegumentului (epiteliului).

Actovegin este un medicament pentru uz extern folosit in combinatie cu Actovegin gel.

Indicatii: Ulcer varicos si alte ulceratii cu suprafata infectata, pentru profilaxia si tratamentul escarelor de decubit, pentru profilaxia si tratamentul reactiilor provocate prin iradiere, in general in tratamentul proceselor supurative.

Compozitie: 1 gram contine: hemoderivat deproteinizat din sange de vitel corespunzand unei mase uscate de 2 mg, clorura de benzalkonium 0,2 mg intr-o baza neiritanta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.