Versace. Cum sa verifici daca o geanta este originala

Versace. Cum sa verifici daca o geanta este originala

Versace este o casa de moda italiana ce, banuim, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca esti in cautarea unei genti de la acest brand de renume mondial, te ajutam sa eviti o cheltuiala inutila pe o geanta contrafacuta sau fake, asa cum ii spun vorbitorii de limba engleza.

Versace. Cum sa verifici daca o geanta este originala:

1. Introdu codul CLG. Toate gentile Versace vin cu un cod de autenticitate incorporat cunoscut sub numele de Certilogo. Acest cod e format din 12 cifre si se afla de obicei pe eticheta. Dupa localizarea codului, acceseaza site-ul certilogo.com , inregistreaza-te si introdu codul respectiv pentru verificarea produsului. Pastraza codul, deoarece iti va trebui daca doresti sa returnezi geanta. Orice geanta autentica are un cod CLG unic.

2. Inspecteaza certificatul de autenticitate. Geanta Versace vine, de asemenea, cu o bucata mica de hartie alba pe care scrie ca este autentica. Textul variaza, dar scrisul in sine este intotdeauna in negru. Certificatul este adesea plasat in interiorul gentii langa eticheta principala.

3. Cauta cele doua autocolante tiparite din fabrica. Ar trebui sa gasiti ambele autocolante in interiorul gentii. Unul e insemnat cu tara de vanzare, iar al doilea mentioneaza ca geanta este produsa in Italia. Daca imprimeurile sunt neclare, ai in fata un fake. Pastreaza autcolantele . Vei avea nevoie de ele, daca vei dori sa returnezi geanta.

4. Solicita o garantie de autenticitate. Majoritatea vanzatorilor oferao garantie scrisa separata care sa ateste ca tot ceeea se vinde in magazinele lor este autentic si legitim. De asemenea, e indicat sa vizitezi site-ul unui magazin pentru a consulta politicile de vanzari ale acestuia.

5. Fa comparatie intre geanta pe care vrei sa o achizionezi si produsul similar de pe site-ul oficial Versace. Acceseaza site-ul oficial al Versace si cauta modelul respectiv de geanta. Fotografiile explicite te pot lamuri cu privire la originalitatea produsului pe care tocmai vrei sa-l achizionezi.

6. Verifica materialul din care e facuta geanta. Verifica bine geanta. De exemplu, fermoarul si clemele gentii trebuie sa se inchida lejer, fara riscul de a zgaria suprafata metalica. Aceasta ar trebui sa aiba, de asemenea, un finisaj uniform. Daca exista pete terne pe un finisaj altfel stralucitor, ai in fata un produs contrafacut. La fel de important: Versace nu foloseste materiale din plastic. Toate partea metalica a gentii ar trebui sa fie facuta dintr-un metal potrivit. In egala masura, aceasta zona , ca dealtfel orice parte a gentii, este cusuta ca la carte. Partea metalica nu trebuie sa se miste cand tragi usor de ea.

7. Verifica bine cusaturile. Cusaturile ar trebui sa fie uniforme, drepte si abia vizibile. O cusatura stramba sau gresita indica faptul ca tii in mana un fake. Cusaturile unei genti autentice pot fi, de asemenea, protejate cu un strat de ceara, care este uneori detasabila dupa cumparare. Firele de ata ar trebui sa fie toate de aceeasi culoare, cu exceptia cazului in care sunt contrastate intentionat. Trage foarte usor de partile laterale ale gentii unde sunt amplasate cusaturile. Nu ar trebui sa se intample nimic cu ata din cusatura. Daca se intampla, nu cumpara produsul, deoarece e fals.

8. Miroase geanta. Daca geanta respectiva e din piele, probabil ca va avea un parfum usor de piele. Altfel, geanta ta nu ar trebui sa miroasa in vreun fel. Orice miros de cauciuc sau chimic este un semn ca geanta nu e autentica.

9. Cauta un logo clar pe geanta sau pe ambalaj. Sigla Versace ar trebui sa fie prezenta peste tot, inclusiv pe punga de ambalaj. Cauta acest logo. El trebuie sa fie gravat si nu imprimat.

10. Cumpara direct dintr-un magazin/outlet Versace. Acesta este cel mai sigur mod de a cumpara o geanta Versace autentica. Magazinele Versace se afla, cu predilectie, in mall-uri.

11. Cumpara de la un vanzator online bine cotat. Daca vrei sa cumperi eanta de pe internet, alege un vanzator cu renume, cunoscut pe piata de profil. Pe site-uri precum eBay, cauta recenzii care descriu calitatea gentii vandute de respectivul comerciant online.

12. Consulta site-ul vanzatorului. Daca esti in cautarea site ului oficial Versace, ai grija sa il accesezi pe cel autentic, adica versace.com. Altfel, poti fi directionat catre un site care vinde produse contrafacute.

Citeste si: Cum sa cumperi o geanta originala fara sa iei teapa?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Camasa din bumbac pe care abia ai cumparat-o e prea mare? Tricoul preferat, de asemenea? Nu te...
Versace este o casa de moda italiana ce, banuim, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca...
Pantofii bronz sunt folositi, adesea, la ocazii speciale, oferind o imagine aparte tinutei. Poti cumpara astfel de...