2 metode eficiente pentru reducerea colesterolului rau

 2 metode eficiente pentru reducerea colesterolului rau

Exista doua metode eficiente care ajuta la reducerea colesterolului rau din organism.

Ambele solutii sunt la indemana consumatorilor si le poti aplica si tu daca la ultimul control medical ti s-a spus ca ai probleme cu nivelul ridicat de colesterol.

Dieta mediteraneana. Cunoscuta ca una dintre cele mai sanatoase diete din lume, dieta mediteraneana regleaza nivelul de colesterol din organism datorita acizilor grasi de omega 3, proveniti din uleiul de masline
extravirgin si a nucilor. Ambele ingrediente scad riscul de probleme cardiovasculare majore, atacuri vasculare cerebrale si infarct, cu circa 30% in decurs de cinci ani, cu conditia sa nu lipseasca din alimentatie uleiul de masline si fructele tari.

Avocado. O alta sursa de omega 3, bogata in acizi grasi care te scapa de colesterolul rau din organism este avocado. Include aceasta fructa exotica in meniul tau pentru a beneficia de vitaminele, mineralele si fibrele din avocado.

De asemenea , fructele de avocado sunt cea mai buna sursa de acizi grasi mononesaturati, motiv pentru care nu trebuie sa lasi vreo zi sa treaca fara sa consumi aceste fructe exotice, cu beneficii multiple pentru sanatate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Considerata una dintre cele mai sanatoase diete atat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, cat si de UNESCO,...
Citeste prospectul medicamentului Lipostat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Terapia cu...
Citeste prospectul medicamentului Cholestagel 625 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se...