5 motive sa consumi ulei de cocos

5 motive sa consumi ulei de cocos

Uleiul de cocos este un aliment natural, 100% comestibil cu numeroase beneficii pentru sanatate.

Uleiul de cocos are consistenta solida si contine o cantitate insemnata de grasimi naturale. Daca urmezi o dieta sau vrei sa te vindeci de anumite afectiuni, exista cinci motive pentru care este bine sa consumi ulei de cocos.

Uleiul de cocos este benefic in curele de slabire. Acesta are grasimi saturate care influenteaza procesul de slabire si reduce acumularea de grasimi rele in organism.

Regleaza tensiunea arteriala. Grasimea din uleiul de cocos nu se acumuleaza in corp si isi mentine proprietatile chiar si la temperaturi ridicate. Grasimile saturate ajuta la reglarea tensiunii arteriale intr-o mare masura.

Uleiul de cocos organic are proprietati antibacteriene si este bun pentru igiena orala. Uleiul de cocos lupta impotriva germenilor si a bacteriilor care se formeaza in cavitatea bucala si tine la distanta mirosurile neplacute si cariile. Cu ulei de cocos se pot masa gingiile pentru a preveni acumularea de resturi printre dinti.

Uleiul de cocos are proprietati antifungice.  In caz de infectii virale acesta actioneaza ca un antibiotic natural datorita conțtnutul bogat in acid capric.

Uleiul de cocos este benefic pentru digestie, deoarece restabileste nivelul PH-ului si indeparteaza toxinele din intestine. Facilitează tranzitul intenstinal si vindeca imediat balonarea sau arsurile.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Morcovul si ghimbirul sunt pline de nutrienti, vitamine, minerale si antioxidanti. Iata cum puteti obtine un suc...
Vinul rosu reprezinta o bautura relaxanta, la sfarsitul unei zile stresante de munca. Consumat cu moderatie, acest...
Despre beneficiile pe care le are ridichea neagra asupra organismului se pot scrie o multime de carti. ...