Vezi ce este moringa si la ce foloseste

Moringa este o planta comestibila, originara din India care combate malnutritia si echilibreaza sistemul digestiv.

Este atat de nutritiva, incat putina pudra de moringa echivaleaza cu sase, pana la zece legume pe zi. De fapt, moringa contine mai multa vitamina B12 decat o friptura, o concentratie mai mare de vitamina A decat ouale si mai mult calciu decat laptele.

Buna pentru populatia din tarile sarace, aceasta planta bogata in vitamina A, in vitamine din complexul B si in vitamina E mai contine magneziu, potasiu si aminoacizi.

Moringa este benefica pentru sanatate din urmatoarele motive:

- curata stomacul si regleaza tranzitul intestinal.

- este hranitoare si reda pofta de mancare.

- moringa mentine presiunea arteriala echilibrata.

- creste imunitatea si rezistenta organismului.

Pentru a beneficia de proprietatile ei impreuna cu familia, pudra din frunzele de Moringa pot fi adaugate in shake-uri, iaurturi, sucuri, sosuri sau salate.

Aceasta se consuma ca supliment alimentar sau in calitate de condiment. 1-2 lingurite zilnic in amestec cu preparatul preferat, de preferinta rece intareste organismul si il protejeaza de boli.