Cum sa faci o zgarda dintr-o camasa veche

Cum sa faci o zgarda dintr-o camasa veche

Vrei sa schimbi zgarda deja uzata a cainelui? Daca da, probabil stii deja ca ai o multime de optiuni pe piata de specialitate. Ce este posibil sa nu cunosti e faptul ca ai si o simpatica si eficienta solutie de casa. Ne referim la zgarda homemade care se poate obtine foarte simplu dintr-o camasa veche!

Cum sa faci o zgarda dintr-o camasa veche:

1. Masoara circumferinta gatului. Cu un metru, masoara circumferinta gatului cainelui tau. Apoi, cauta o camasa uzata sau buna, dar pe care nu o mai porti, care sa se potriveasca pe gatul patrupedului. E important ca nasturele de sus sa nu lipseasca! Daca se intampla sa nu mai exite acel nasture, vei coase altul in acel loc.

2. Da jos gulerul camasii. Cu o foarfeca, decupeaza gulerul camasii pe toata lungimea. Coase, apoi, un tiv pe partea taiata. Astfel, vei evita deteriorarea rapida a materialului.

3. Gulerul camasii se va transforma int-o superba zgarda prin simpla inchidere a nasturelui de sus!

4. Infrumusetarea noii zgarzi.Poti infrumuseta zgarda, lipind diverse ornamente pe ea, cu ajutorul adezivului pentru textile. De asemenea, poti atasa cateva margelute pe zgarda. Cainele se va bucura de putina stralucire. Nu in ultimul rand, poti lega o panglica(sa zicem un trandafir roz, daca ai catelusa) pe noua zgarda, ca in fotografia pe care am atasat-o acestui articol.

Important. Daca vrei ca zgarda sa fie mai puternica, foloseste o camasa dintr-un material mai rigid. De asemenea, ai grija sa nu strangi prea tare zgarda. Ar trebui sa ramana spatiu de macar un deget intre zgarda si blana animalului.

Cam asta a fost! Nu e greu deloc! Cel amai imporant, insa, e faptul ca superbul tau caine va face impresie!

Citeste si: Cum sa dresezi un pit bull

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Lucerna ar trebui sa fie un furaj de baza in gospodaria oricarui crescator de animale; cu atat...
La fel ca omul, prietenul sau vechi, cainele, poate dezvolta diverse alergii. Descoperirea acestei reactii specifice a...
Hranirea puilor de caine la tata este esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a acestora. De aceea, trebuie sa...