Cum sa pescuiesti unde-ti place. Se lanseaza aplicatia Fishpointer!

Cum sa pescuiesti unde-ti place. Se lanseaza aplicatia Fishpointer!

Pescarii din Romania si nu numai au primit o veste excelenta! Vor putea sa isi satisfaca mai usor si mai eficient hobby-ul cu ajutorul unei aplicatii complexe, o platforma pusa la punct de un roman!

Aplicatia pe care orice pescar inrait o doreste!

Fishpointer este aplicatia care va combina harti electronice interactive si instrumente de socializare pentru a da posibilitatea utilizatorilor sa inregistreze date despre capturi, sa creeze statistici personale si sa socializeze in urma experientelor avute la pescuit.

Motor de cautare

De fapt, Fishpointer este o continuare a proiectului hartapescar.ro, o harta interactiva pentru pescarii din Romania, unde acestia puteau gasi balti si iazuri, magazine specializate si alte locuri utile.

Fishpointer va oferi posibilitatea postarii locurilor exacte unde se vor face capturile, iar datele inregistrate de fiecare utilizator vor permite generarea de statistici zonale si previziuni privind perioadele optime pentru partide reusite. Aceasta posibilitate este optionala.

Cand apare?

Lansarea oficiala a Fishpointer este programata in martie 2017. Aplicatia va fi disponibila gratuit in App Store si Google Play

Succesul FishPointer pare garantat avand in vedere ca si hartapescar.ro a beneficiat de atentia celor indragostiti de undite. Conform datelor furnizate de George Dragne, creatorul proiectului, site-ul detine 8.000 de utilizatori membri, iar recordul de utilizatori unici este de 200.000! De asemenea, pe platforma au fost adaugate in jurul a 3000 locatii!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti pasionat de pescuit, dar esti novice in domeniu? Ai vrea sa prinzi si peste mai mare...
Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la...
Esti mare amator de peste? Daca da, azi avem pentru tine o reteta speciala, cu orgini evreiesti....