Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta se aleg ciuperci proaspete, de marime mijlocie.
Pentru aceasta reteta se aleg ciuperci proaspete, de marime mijlocie.
Ingrediente:
- 500 grame ciuperci frumoase,
- un ou,
- 1/2 ceasca faina,
- 1/2 ceasca lapte,
- sare,
- 3 linguri untura sau ulei.
Mod de preparare:
Se aleg ciupercile mijlocii, se rup picioarele, se spala si se usuca bine cu un servet.
Se face un aluat de clatite dintr-un ou, faina si lapte, se moaie ciupercile in aluat si se prajesc intr-o cratita cu multa untura fierbinte ca sa le cuprinda bine.
Se rumenesc pe amandoua partile, se presara putina sare.
Mod de servire:
Ciupercile in aluat se servesc fierbinti pe un platou.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.