Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru vinetele prajite se prepara un aluat de clatite.
Pentru vinetele prajite se prepara un aluat de clatite.
Ingrediente:
- 3 vinete mijlocii,
- 2 linguri de faina,
- 150 grame branza telemea,
- un galbenus,
- untura pentru prajit vinetele.
Pentru aluat de clatite:
- un ou, ½ ceasca de faina,
- ½ ceasca de lapte,
- sare,
- unt topit pentru uns tigaia.
Mod de preparare:
Se aleg vinele mijlocii, se taie felii, se oparesc si se sareaza.
Dupa ce au stat sub teas 20 de minute, se scurg, se sterg, se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte.
Dinainte avem pregatit un aluat de clatite: separat frecam branza rasa cu un galbenus, astfel incat sa fie pasta potrivit de legata.
Se iau cate 2 felii de vinete, se pune intre ele cate putina branza, apasand ca sa fie bine unite.
Se dau prin aluatul de clatite si se rumenesc in untura multa fierbinte.
Mod de servire:
Se servesc pe langa legume sau simple, cu un sos de rosii.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.