Afla cum se face aluatul cu ulei

Afla cum se face aluatul cu ulei

Folosit la prepararea placintelor, tartelor si a altor produse de patiserie, aluatul cu ulei este fraged si usor de obtinut.

Ingrediente:

o jumatate ceasca ulei,
o jumatate ceasca apa,
un praf de sare,
faina.

Mod de preparare:

Se face un aluat potrivit de moale din jumatate de ceasca ulei, jumatate ceasca apa, un praf de sare si faina cat cere.

Mod de intrebuintare:

Acest aluat de casa poate fi folosit atat la prepararea retetelor aperitiv, cat si la prepararea retetelor dulci.

Etichete: aluat, ulei, aluat ulei

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata...
Pentru rulourile cu nuca se prepara acelasi aluat din branza de vaca folosit la obtinerea rulourilor cu...
Perfecte pentru o zi linistita in familie, rulourile cu marmelada sunt un dulce de casa ce poate...