Afla cum se face toba de casa

Toba de casa este ca o piftie preparata din cap de porc, urechi de porc, sorici si organe in combinatie cu condimente.

Ingrediente:

- un cap de porc
- 2 urechi
- limba
- inima
- rinichi
- o fasie mai mare de sorici
- 2-3 foi dafin
- sare
- stomac de porc

Mod de preparare:

##STEP##

Se pun la fiert, intr-un vas cu apa rece, falcile si bucatile grase de la cap, urechile bine curatite, bucati de sorici, limba, inima, rinichiul, impreuna cu 2 - 3 foi de dafin si putina sare. ##END STEP##

##STEP##

Se fierb numai pe jumatate. Dupa ce s-au racorit, se taie toate in feliute lungi si subtiri, iar limba si rinichii In bucati ceva mai mari. ##END STEP##

##STEP##

Se amesteca intr-un vas, turnand si cateva cesti din zeama in care au fiert. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga sare, piper pisat, enibahar, coriandru, potrivindu-le dupa gust. ##END STEP##

##STEP##

Dinainte se pregateste stomacul porcului, bine curatit si spalat inauntru; se umple, asezand bucatile mai mari in lungul tobei, spre a obtine felii frumoase, cand se taie. ##END STEP##

##STEP##

Se coase la capete si se fierbe in clocote mici, circa trei sferturi de ora, in zeama care a ramas de la inceput. ##END STEP##

Cand toba este fiarta, se pune pe un fund, cu un teasc usor deasupra si se tine pana se racoreste complet. ##END STEP##

Optional, se poate da apoi cateva ore la fum.