Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Cartofii umpluti cu branza sunt un aperitiv usor. Ei se pot servi la pranz sau la cina.
Cartofii umpluti cu branza sunt un aperitiv usor. Ei se pot servi la pranz sau la cina.
Ingrediente:
- 6 cartofi frumosi,
- 200 g branza de vaca,
- 2 oua,
- 1/2 lingura de faina,
- o lingura de unt,
- sare.
Mod de preparare:
Cartofii cruzi se taie in jumatati si se scobesc inauntru pentru a fi umpluti cu branza.
Ca sa nu se rupa, cartofii se scobesc atat cat sa ramana un perete gros de un cm la baza.
Se taie foarte putin din fund, ca sa poata sta in tava.
Se face o umplutura de branza de vaca cu putina branza de oi, doua oua, sare, faina.
Se umplu cartofii cu varf netezindu-se cu un cutit. Se asaza intr-o cratita cu unt fierbinte si se lasa putin sa se rumeneasca pe fund.
Se pune apoi cate putina zeama de carne sau apa si se lasa sa fiarba inabusit pana ce se fragezesc. Inainte de a servi se adauga cateva linguri de smantana.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.