Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Ca sa fie gata, mazarea verde trebuie sa fiarba aproximativ 30 de minute la foc iute.
Ca sa fie gata, mazarea verde trebuie sa fiarba aproximativ 30 de minute la foc iute.
Ingrediente:
- 1 kg mazare boabe, verde,
- 1 litru apa,
- 50 grame unt proaspat,
- o lingurita de zahar,
- o lingurita de marar verde tocat,
- sare.
Mod de preparare:
Se alege mazarea, se pune la fiert cu apa clocotita si cu un praf de sare.
Cand este gata, se scurge, se lasa o clipa pe masina, ca sa nu mai aiba de loc apa.
Se pune sare, o lingurita de zahar, o lingurita de marar verde tocat si unt proaspat.
Mod de servire:
Aceasta mancare de legume este buna atat calda, cat si rece alaturi de friptura la gratar sau la cuptor.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.