Crochete de peste

Crochetele de peste sunt o gustare calda foarte apreciata.

Servite cu garnitura de legume, cu sos de maioneza sau cu sos de iaurt si usturoi, crochetele de peste sunt un aperitiv usor de preparat si foarte apetisant.

Daca preferi sa le gatesti cu mana ta decat sa le cumperi gata preparate dintr-un supermarket, ai facut alegerea potrivita pentru ca crochetele de peste din comert sunt nocive pentru sanatate.

Ingrediente:

- 300 g peste fiert,

- 500 g cartofi,

- 2 oua,

- sare, piper,

- 1 lingura de faina sau pesmet

- 100 g ulei.

Mod de preparare:

##STEP##

Pestele fiert se curata de oase si piele si se sfarama marunt. ##END STEP##

##STEP##

Se da prin masina cartofii fierti si se amesteca cu ouale. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga pestele, se pune sare si piper. ##END STEP##

##STEP##

Din pasta obtinuta se modeleaza crochetele. ##END STEP##

##STEP##

Acestea se dau prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul fierbinte. ##END STEP##

Se servesc calde sau reci cu garnitura preferata de legume sau cu sos. ##END STEP##