Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O reteta aperitiv ideala pentru vara sunt rosiile umplute cu franzela.
O reteta aperitiv ideala pentru vara sunt rosiile umplute cu franzela.
Ingrediente:
- 6 rosii mari,
- 200 grame miez de franzela,
- 2 rosii mijlocii,
- verdeata,
- sare, piper,
- un catel de usturoi,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de ulei.
Mod de preparare:
Se aleg rosiile mari frumoase, se taie in doua si se scot semintele.
Se sareaza si se asaza intr-o farfurie rezistenta la foc.
Separat se toaca miezul de paine cu 2 rosii curatite de pielita si fara samburi, putina verdeata, sare, piper si un catel de usturoi.
Se umplu jumatatile de rosii, se presara, pesmet, se stropesc cu putin ulei si se dau in cuptor, dupa ce s-a pus ulei in farfurie.
Mod de servire:
Rosiile umplute se scot pe o farfurie intinsa sau pe un platou si se servesc reci pe post de antreu.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.