Reteta aperitiv: Crochete de ciuperci

Reteta aperitiv: Crochete de ciuperci

Crochetele de ciuperci sunt un aperitiv cald excelent care poate fi servit inclusiv la micul dejun.

Ingrediente:

- 250 grame ciuperci,
- 2 linguri de unt,
- o lingura de faina,
- 4 oua,
- o lingura branza,
- sare, piper,
- untura pentru prajit.

Mod de pregatire:

1

Se curata ciupercile, se taie felii si se inabusa cu unt.

2

Separat se face un sos bine legat dintr-o lingura de unt, in care se prajeste o lingura buna de faina si se stinge cu apa.

3

Se pune sare. Intre timp, se face din 4 oua un scrob obisnuit (jumari) si se amesteca cu sosul de faina care trebuie sa fie foarte legat, cu ciupercile inabusite si cu o lingura de branza rasa.

4

Se potriveste de sare si piper si se lasa o ora la rece.

5

Se ia o lingura din compozitie si se fac rochete, care se dau prin ou batut cu sare, piper si o lingurta de ulei, apoi prin pesmet si se rumenesc in untura fierbinte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mazarea verde este o reteta cu legume usor de preparat care poate fi consumata ca atare sau...
Pentru ca aceasta reteta sa fie una reusita, este necesar sa folosesti napi tineri, care sunt fragezi,...
Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval. Ingrediente: ...