Rosii umplute cu orez, maioneza si ardei copti

Rosii umplute cu orez, maioneza si ardei copti

Afla cum sa faci un aperitiv delicios si rapid, format din rosii, orez si ardei copti.

Pentru a incepe prepararea acestuia ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
-12 rosii mijlocii,
-2 ardei,
-100 g orez,
-sare,
-piper,
- cateva frunze de salata verde sau patrunjel.

Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita de mustar, 1 lingurita de lamaie sau otet, sare, 50 g ulei. Iata cum se prepara sosul de maioneza!

Dupa ce te-ai asigurat ca ai tot ce-ti trebuie, te apuci de treaba.

Pentru inceput alege rosii mijlocii, la care se taie un capac, dupa care se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se fierbe in apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu ardeii copti, taiati marunt si cu 2 linguri de maioneza pregatita cu mustar.

Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel imprejur si se servesc.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rosiile umplute cu orez este o reteta de post foarte gustoasa si consistenta. Ingrediente: - 12 rosii...
Supa de rosii este minunata, indiferent in ce sezon o consumi. Sigur, ca sa o poti prepara...
Pentru aceasta reteta de vara, se folosesc rosii rotunde si sanatoase, care pot fi umplute. Ingrediente: -...