Cum sa faci HUMUS cu muguri de PIN

Cum sa faci HUMUS cu muguri de PIN

Humus cu mugur de pin - o reteta pe cat de speciala, pe atat de simplu de facut. Iti ia cam 15-20 minute sa prepari minunatia.

Ingrediente:

- o conserva naut fiert;

- muguri de pin;

- 2 linguri de tahini (pasta de susan);

- un catel de usturoi;

- zeama de lamaie;

- ulei de masline;

- patrunjel tocat;

- sare.

Mod de preparare:

- scurge nautul de zeama. Nu arunca zeama!

- marunteste nautul in robot, adaugand zeama, cate putin, pana obtii o pasta fina.

- adauga pasta de tahini, usturoiul pisat, zeama de lamaie, uleiul de masline si sarea, dupa gust.

- rumeneste mugurii de pin intr-o tigaie incinsa, fara adaos de ulei.

- lasa mugurii de pin sa se raceasca.

- aranjeaza hummusul intr-un castron, iar deasupra toarna ulei de masline extravirgin din belsug, presara patrunjelul tocat si mugurii de pin rumeniti.

- serveste humusul cu lipii libaneze sau grecesti; sa zicem pita.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Obisnuiesti sa mananci diverse mancaruri in combinatie cu lipii, cum ar fi shaorma. In acest caz nu...
Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar,...