Cum sa joci la LOTO din mai multe tari

Cum sa joci la LOTO din mai multe tari

Loto - un cuvant pe care l-ai auzit macar o data in viata. Impatimit sau nu al jocurilor de noroc, ai fost cu siguranta tentat sa joci macar un bilet. Si nu e greu de inteles de ce tentatia e mare! Jocul loto este extrem de popular, in toate colturile lumii.

Jocul loto are la baza un singur principiu, indiferent de nuantele pe care le ofera: ghiceste numerele! Foarte popular oriunde in lume, jocul s-a extins rapid si la nivel online. Asa s-a ajuns sa poti paria dintr-o tara X pe jocurile Loteriei dintr-o tara Y. Spre exemplu, romanii pot alege(online de pe orice telefon, laptop ori desktop sau din interiorul caselor de pariuri) sa joace in cadrul concursurilor organizate de Loterii precum cele din Grecia, Polonia sau Franta.

Cum sa joci la Loto 6/49. Cel ma cunoscut joc din aceasta categorie in Romania ramane Loto 6/49. Principiul este destul de simplu:

- mergi la orice agentie a Loteriei Romane;

- alege un bilet destinat jocului 6/49;

- bifeaza pe respectivul bilet 6 numere din cele 49 existente(se numeste varianta simpla);

- daca doresti sa intri automat in concurs la Noroc, bifeaza o cifra de la 1 la 8 din lista aflata in partea inferioara a biletului, impreuna cu multiplicatorul.

- pentru a simula jocul loto 6/49, apasa aici.

- pentru a mari sansele de castig(insa si cheltuielile) poti juca variante combinate compuse. Totul despre acestea afli apasand aici.

- la Loto 6/49 se poate juca si online(avantaj pentru romanii care nu se afla in tara). Afla cum apasand aici.

Cum sa joci la Loto Grecia:

- Loto Grecia Kino are un sistem de desfasurare diferit fata de Loto 6/49, in sensul ca se fac extrageri de 20 de numere din 80, din 5 in 5 minute !

Citeste si: Cum sa alegi numerele norocoase la loterie

- poti juca la loto Grecia din orice agentie de pariuri de pe teritoriul Romaniei sau direct de pe latpop, desktop, telefon, daca ai un cont online aferent la una dintre agentiile: Netbet, Casa Pariurilor, Superbet, Mozzartbet, PublicWin.

- in Romania, poti juca maximum 15-16 numere pe bilet, maximum 8 numere pe combinatie, deci sistemele maxime alese pot fi 8/15 sau 8/16.

Cum sa joci la Loto Polonia:

- sistemul este asemanator cu cel oferit de Grecia Kino - 20/80, cu diferenta ca extragerile se fac de doar 2 ori pe zi.

- pe un bilet simplu, poti bifa maximum 8 numere. Castigi daca le nimeresti pe toate;

- poti paria din interiorul caselor de pariuri sau facandu-ti un cont online.

- pe variantele combinate, poti adauga mai multe numere, iar castigurile variaza in functie de schema aleasa. Spre exemplu, daca alegi un singur numar pe bilet cota variza intre 2.75. si 3.25, in functie de agentia loto aleasa.

Asadar, poti juca la aproape orice Loterie din tarile europene din aproape orice stat membru UE. Ai nevoie de un cont online si evident de bani. Acestea fiind spuse, iti uram noroc si inspiratie! Si nu uita: joaca moderat!

 Citeste si: Cum sa castigi la loterie

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti un agricultor fara experienta, insa vrei sa muncesti pamantul cum se cuvine? In acest caz, cu...
Treci prin fata unei Agentii Loto si te simti deodata norocos sau doar ai auzit ca premiul...