Cum sa pari mai inalt. Alege pantofii potriviti

Cum sa pari mai inalt. Alege pantofii potriviti

Se spune ca femeile sunt mai complexate decat barbatii. Poate doar la nivel declarativ! In realitate, are si partea masculina o multitudine de frustrari. Cea mai cunoscuta e cea legata de inaltime.

Teoria conform careia femeile cauta doar barbatii inalti, are darul de a complexa multi reprezentanti ai sexului tare . Sigur, orice femeie va evita o relatie cu un barbat mai scund decat ea. Asadar, daca ai sub 1,69, ai nevoie de un truc simplu pentru a parea mai inalt. Pantofii pot schimba complet impresia!

Pantofii cu toc. Nu te gandi la tocurile pe care le poarta femeile! Nu e cazul de o asemenea grozavie! 3-4 centimetri sunt suficienti si pot face diferenta! Evident, pantofii respectivi trebuie asortati cu un costum(office sau de ocazie). Datorita tocurilor, vei fi mai inalt, iar costumul se va aseza altfel decat in situatia unui pantof cu talpa dreapta.

Pantofii cu platforma. Daca te imbraci casual sau nu-ti plac pantofii cu toc , ai solutia pantofilor cu platforma. O pereche cu o talpa de maximum 4 centimetri grosime este foarte potrivita. Talpa nu e asa de groasa, deci nu va atrage atentia. Castigi, astfel, ceva inaltime si o sa ai mai multa incredere in tine.

Pantofii sport cu talpa dreapta groasa. Sunt la mare moda , mai ales modelele in culori contrastante, de tipul pantof negru si talpa alba. Sunt foarte comozi si practici. Pot fi purtati si la tinute casual si la cele sport. Cu ajutorul lor, castigi maximum 3 centimetri inaltime. E preferabil, mai ales daca vrei sa o inviti la o plimbare prin parc!

Pantofii sport de alergare. Cei mai potriviti pentru a castiga 3-4 centimetri in inaltime. Au acea forma speciala, cu talpa inaltandu-se progresiv dinspre varf spre calcai. Sunt printre cei mai comozi pantofi si sunt destul de usor de asortat.

Pantofii cu inaltatoare. Daca nu-ti place niciunul dintre tipuri de pantofi enumerate mai sus, mai exista si varianta pantofilor cu inaltatoare si a branturilor inaltatoare. Branturile pot fi asociate cu orice tip de incaltaminte. Ele te fac sa pari cu aproximativ 2 centimetri mai inalt. Inaltatoarele ofera pana la 7 centimetri in plus, insa pot fi folosite doar la incaltamintea special construita pentru ele (sunt pantofi care au talpa ca la orice pantof normal, dar sunt mai inalti din constructie, pe zona glezna-calcai, astfel incat sa fie loc in pantof si pentru inaltator si pentru picior.)

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Purtatul partofilor cu toc, timp indelungat, poate modifica pozitia gleznelor, poate afecta sanatatea picioarelor si a coloanei...
Daca v-ati plictisit sa purtati pantofi cu toc obisnuiti, in culori neutre, iata cum puteti da stralucire...
Pantofii bronz sunt folositi, adesea, la ocazii speciale, oferind o imagine aparte tinutei. Poti cumpara astfel de...