Cum se prepara un martini cu cidru de mere?

Martini cu votca, combinat cu cidru de mere si indulcit cu scortisoara si un amestec de zaharuri reprezinta o bautura ideala in sezonul merelor sau oricand doriti sa consumati un astfel de cocktail.

Ingrediente – pentru o portie

- 60 ml cidru de mere
- 60 ml vodtca
- 30 ml coniac
- 30 ml triplu sec
- 7 ml suc de lamaie, proaspat stors
- 1 g scortisoara macinata
- 1 g zahar brun
- 1 g zahar pudra
- gheata
- un baton de scotisoara (optional, pentru decor).

Metoda de preparare:

##STEP##

Amestecati cidrul, votca, coniacul, triplu sec, sucul de lamaie, scotisoara macinata, zaharul brun si cel pudra intr-un shaker pentru martini, amestecand cu o lingura. ##END STEP##

##STEP##

Umpleti 2/3 din shakerul pentru martini cu gheata. ##END STEP##

##STEP##

Puneti capacul si scuturati bautura pana cand apare fenomenul de condensare pe exteriorul shakerului pentru martini. ##END STEP##

##STEP##

Strecurati bautura intr-un pahar de martini. ##END STEP##

##STEP##

Decorati bautura cu un betisor de scortisoara. ##END STEP##