Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Iarna, cand e frig si simti nevoia sa te incalzesti cu o bautura calda si aromata, poti prepara vin fiert cu diverse arome.
Iata o combinatie parfumata pentru 4 cesti de vin fiert.
Iarna, cand e frig si simti nevoia sa te incalzesti cu o bautura calda si aromata, poti prepara vin fiert cu diverse arome.
Iata o combinatie parfumata pentru 4 cesti de vin fiert.
Ingrediente:
- 1 litru vin,
- 250 grame zahar,
- 4 cuisoare,
- o bucatica scortisoara,
- o bucatica coaja de lamaie/portocala, dupa gust.
- optional felii de mere sau gutui.
Mod de preparare:
Se pun la fiert intr-un vas curat, fara miros de mancare, vin alb sau rosu, zahar, cuisoare, scortisoara si putina coaja de lamaie sau de portocala dupa preferinte.
Se amesteca pana se dizolva zaharul si se lasa apoi sa dea un singur clocot.
Vinul fiert prea mult pierde din aroma, dar si din tarie.
Mod de servire:
Vinul fiert se strecoara si se serveste fierbinte in cesti sau in pahare.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.