Ai pietre la rinichi? Te invatam cum sa scapi de ele pe cale naturala

Ai pietre la rinichi? Te invatam cum sa scapi de ele pe cale naturala

Rinichii au rolul de a elimina substantele toxice si fluidele in exces din organism. Uneori, din cauza factorilor ereditari sau a alimentatiei nesanatoase, se poate forma nisip la rinichi. Netratata, afectiunea evolueaza, iar nisipul se transforma in piatra(calculi). Boala se numeste litiaza renala si, in functie de gravitate, poate fi tratata prin administrare de medicamente specifice sau prin interventie chirurgicala.

Daca stii ca in familie ai stramosi ce au facut piatra la rinichi, ia masuri de precautie. Predispozitia de a te imbolnavi de litiaza renala e destul de mare. Mergi periodic la medic si ai grija la alimentatie. Consuma lichide(apa, in special si ceaiuri neindulcite). Daca, din pacate, ai deja nisip sau chiar pietricele la rinichi, mergi la medicul specialist. In paralel, poti incerca o metoda naturista foarte eficienta. Ne referim la CEAIUL DE PATRUNJEL.

Ai nevoie de:

- o legatura de patrunjel proaspat;

- apa plata/de izvor.

Ce trebuie sa faci:

- toaca patrunjelul si pune-l intr-un ibric plin cu apa.

- pune ibricul pe foc, iar din momentul in care apa incepe sa clocoteasca, lasa amestecul sa fiarba 10 minute.

- opreste focul, acopera ibricul si lasa ceaiul sa se raceasca.

- strecoara lichidul si pune-l intr-o sticla pe care o vei introduce la frigider.

- a doua zi, consuma ceaiul. Repeta procesul. Imbunatatirile se vor simti in doar cateva zile.

Sfat: chiar daca nu ai probleme la rinichi, consuma acest ceai- tratament o data pe saptamana. Ceaiul de patrunjel este cunoscut pentru proprietatile curative la nivelul sistemului excretor.

Atentie! Ceaiul de patrunjel nu este recomandat femeilor insarcinate.

Alte solutii pentru vindecarea litiazei renale. Merele, lamaile si pepenele rosu sunt fructe care faciliteaza procesul de curatare a rinichilor. Uleiul de masline, de asemenea, stimuleaza procesul de eliminare a pietrelor/nisipului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Patrunjelul este o planta legumicola foarte folosita in bucataria romaneasca, atat pentru frunzele sale, cat si pentru...
Patrunjelul se poate pastra si cateva luni bune la congelator. Din pacate, aceasta metoda diminueaza proprietatile patrunjelului...
Patrunjelul este una dintre cele mai folosite plante in bucataria romaneasca si nu numai. Pe langa aroma...