Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.
Ingrediente:
- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- sare.
##STEP##
Se curata muschiul de pielite. ##END STEP##
##STEP##
Se sareaza si se leaga ca sa aiba o forma buna. ##END STEP##
##STEP##
Se pune intr-o tava cu doua linguri de ungura si cu 2-3 linguri de apa. ##END STEP##
##STEP##
Se da foc iute ca sa prinda muschiul de la inceput o crusta deasupra si sa pastreze in timpul friptului cat mai mult din mustul carnii. ##END STEP##
##STEP##
Se unge din cand in cand cu zeama din tava. ##END STEP##
##STEP##
Se frige aproximativ intr-o ora si jumatate. ##END STEP##
Mod de servire:
Cand este gata se scot atele, se taie felii si se serveste fierbinte, cu cartofi sau cu alte legume. Sosul se serveste separat in sosiera.