Afla cum se face muschiul de vaca la tava

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- sare.

##STEP##

Se curata muschiul de pielite. ##END STEP##

##STEP##

Se sareaza si se leaga ca sa aiba o forma buna. ##END STEP##

##STEP##

Se pune intr-o tava cu doua linguri de ungura si cu 2-3 linguri de apa. ##END STEP##

##STEP##

Se da foc iute ca sa prinda muschiul de la inceput o crusta deasupra si sa pastreze in timpul friptului cat mai mult din mustul carnii. ##END STEP##

##STEP##

Se unge din cand in cand cu zeama din tava. ##END STEP##

##STEP##

Se frige aproximativ intr-o ora si jumatate. ##END STEP##

Mod de servire:

Cand este gata se scot atele, se taie felii si se serveste fierbinte, cu cartofi sau cu alte legume. Sosul se serveste separat in sosiera.