Afla cum se fierbe claponul

Afla cum se fierbe claponul

Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se frige.

Ingrediente:

- un clapon mare,
- 50 g slanina,
- o lingura de untura,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se pune intr-o tava potrivita, cu putin unt.

2

Se da la cuptor si se ung din cand in cand cu unt.

3

Cand este aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra.

4

Sosul din tava se lasa sa mai fiarba cu o lingura de apa, se strecoara si se serveste in sosiera.

Mod de servire:

Se serveste cu cartofi si cu salata.

Etichete: clapon, sos, cartofi, salata

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Alaturi de salata orientala, salata de cartofi cu ceapa este apreciata de intreaga familie pentru ca se...
O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava. Ingrediente: -...
Ideala pentru persoanele cu stomacul sensibil, salata de ardei copti este un fel de mancare apreciat in...