Afla cum se gatesc porumbeii cu masline

Pentru aceasta reteta cu sos rosu se folosesc 3 porumbei tineri, masline si diverse condimente pentru gust.

Ingrediente:

- 3 porumbei,
- o lingura de untura,
- 2 cesti zeama de carne,
- ½ lingura de faina,
- 12 fire arpagic,
- 150 g masline,
- o frunza de dafin,
- un fir de cimbru,
- sare, piper.

Mod de preparare:

##STEP##

Se curata porumbeii si se pun intr-o cratita pe foc cu o lingura de untura. ##END STEP##

##STEP##

Cand s-au rumenit se scot la o parte, iar in cratita se presara faina care se stinge cu 2 cesti de zeama de carne. ##END STEP##

##STEP##

Se pune sare, piper, o frunza de dafin si o crenguta de cimbru. ##END STEP##

##STEP##

Cand sosul incepe sa fiarba se pun porumbeii iarasi in cratita, cu arpagicul si maslinele (fierte separat in apa, ca sa se desareze). ##END STEP##

##STEP##

Se lasa sa fiarba pana ce sunt porumbeii fragezi si sosul destul de scazut. ##END STEP##

##STEP##

Inainte de a servi se scoate cimbrul si frunza de dafin. ##END STEP##