Afla cum se prepara biftecul tartar cu sardele

Afla cum se prepara biftecul tartar cu sardele

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.

Noi va propunem o reteta de biftec tartar cu sardele.

Ingrediente:

- 1,2 carne macra de vaca,
- 2 cepe mijlocii,
- 6 galbenusuri,
- 3 sardele tip Lissa,
- 3 castraveti in otet.

Mod de preparare:

1

Se curata bine muschiul sau alta carne frageda de grasime si de orice pielita.

2

Se da prin masina.

3

Cu lingura uda se fac biftece care se asaza crude pe farfurie.

4

Cu dosul unei lingurite se face o gaura in mijlocul fiecarui biftec, in care se pune cate un galbenus crud.

Mod de servire:

Imprejur se asaza sardelele spalate si fara oase, castravetii in otet si ceapa, tocate marunt. Se serveste ca atare pe farfurii intinse cu firicele de condimente pe margine si paine prajita.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca. Ingrediente: - 1,2 kg muschi de vaca, - 250...
Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi. Ingrediente: - 1,2 kg muschi...
Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar...