Cotlete de porc la gratar

Cotlete de porc la gratar

Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge gratarul.

Cotletele se ung cu ulei, sare si alte condimente pentru carnea la gratar si se lasa la frigider cel putin o ora.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingurita de untura sau o felie slanina,
- sare
- diverse condimente de friptura

Mod de preparare:

1

Se taie cotletele de grosimea degetului.

2

Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se taie apoi bucatile de oase dinspre sira spinarii si se scurteaza costitele daca sunt prea lungi.

3

Se frig pe gratarul bine incins si uns cu putina slanina cruda.

Mod de servire:

Se servesc cu legume inabusite sau cartofi preparati dupa gust (copti, prajiti, piure).

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O friptura suculenta la gratar este muschiul de porc. Acesta se frige dupa ce se portioneaza in...
Orice gospodina stie sa prepare cotlete de porc. Nu stim, insa, cate se pricep sa le prepare...
Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos. Daca iti place sa combini...