Cotlete de porc pane

Cotlete de porc pane

O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc.

Totusi nu incercati prea des cotletele prajite mai ales daca aveti valorile colesterolului marite.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se taie cotletele de grosimea degetului.

2

Cand sunt prea groase, se curata de grasime, se taie apoi bucatile de oase dinspre sira spinarii si se scurteaza costitele daca sunt prea lungi.

3

Se sareaza si se dau prin faina, ou si pesmet: se prajesc.

Mod de servire:

Se servesc cu cartofi si salata.

Etichete: cotlete, cotlete porc, pane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos. Daca iti place sa combini...
Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume. Din...